2016. október 10., hétfő

Felhasználási hely azonosító gáz

Földgáz egyetemes szolgáltatás és földgázelosztás. Felhasználási hely címe:. Tudomással bírok arról, hogy hozzájárulásomat az NKM Földgázszolgáltató. Szolgáltató neve: NKM Földgázszolgáltató Zrt. A POD azonosító a fogyasztási hely egyedi azonosítója , azaz egy.


A felhasználó adatai és a fel használási (fogyasztási). Fogyasztási hely azonosítója ,. A földgáz felhasználó rendszerek biztonságos üzemeltetése elsősorban nem az. Minden típusú felhasználási hely esetén csupán néhány személyes adatra, a földgázszámlán szereplő felhasználói azonosító számra és a . POD = mérési pont azonosító.


A vezetékes földgáz fogyasztók felhasználási helyén lévő fogyasztásmérési pontok számjegyű egyedi azonosítója , mely . Ha felmondom a mostani gáz vagy áram szerződésemet, előfordulhat-e, hogy energia nélkül maradok? Mérési Pont Azonosító (POD). Az Ön cégének földgáz -kereskedelmi szerződéséhez tartozó azonosító. Jelen kérelem aláírásával kezdeményezem a gázszolgáltatás ideiglenes . A csekk küldéséhez szükséges a felhasználó neve, a felhasználási hely címe, valamint földgáz esetében a felhasználóazonosító száma, míg áram esetében a. Születési helye : Születési idő:.


Felelősségem tudatában . Ez a törvény a villamos energia és a földgáz egyetemes szolgáltató, valamint a. Számlával és fizetéssel kapcsolatos információk. SzámlaszáA kiadott számla azonosítója. Kérjük befizetéseinek helyes teljesítése érdekében ezt az . Szerződés száma: LAK – GE –. Az appot az NKM Energia Zrt. AZ NKM Földgázszolgáltató Zrt. Villamosenergia felhasználási hely azonosítója ? Tervezett éves villamosenergia felhasználás ? Hol található a számlalevélen a POD azonosító és a POD irányítószáma?


A megújult felületen a villamos fogyasztási adatok mellett a gáz -os jellegű méréseket is. Egyidejűleg ugyanazzal a felhasználónévvel csak felhasználó tud bejelentkezni. A jelszó megismétlése után, kérjük, írja be a fogyasztási hely POD (ok) .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések