2016. október 11., kedd

Közvilágítás hibabejelentés applikáció

Magyarország első közvilágítás karbantartás weboldalán! Már településen elérhető a közvilágítási hibabejelentő applikáció. Legyen szó kiégett fényforrásról, sérült lámpatestről, vagy bármilyen . Közvilágítási hiba bejelentése. Az applikációval lehetőség van internet kapcsolat nélkül is. Ismertette, hogy az okostelefonos applikáció bizonyul a . Az önkormányzatok felelőssége a közvilágítás működtetése a településeken – mondta az InfoRádiónak az ELMŰ szóvivője.


Közvilágítás hibabejelentés applikáció

ON közvilágítási hibabejelentő applikációja – tudtuk meg. KÖZVILÁGÍTÁS HIBABEJELENTÉS. BIOKOM Nonprofit Kft. Hibabejelentés online vagy okostelefon- applikáció segítségével vagy.


Pusztazámor közigazgatási területén az ELMŰ Nyrt. A közvilágítási szolgáltatás a mai világban nélkülözhetetlen tevékenységnek . Mobil applikáció : ELMŰ-ÉMÁSZ . Tornyospálca applikáció. Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről!


Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi . Ivóvíz-hálózat, szennyvízcsatorna-hálózat hibabejelentés. A Bornegyed applikáció célja, hogy könnyen rákereshetővé és elérhetővé tegye a kerület színes programkínálatát. Változatlan elérhetőségekkel új szolgáltató a törökbálinti közvilágításban : órás ügyfélszolgálat az EUROVILL Kft. Városunk közvilágításának kezelője az ELMŰ Hálózati Elosztó.


NKM Áramhálózati Kft. A hibabejelentés menüpontjai: 1. Egyre többször hibásodnak meg a makói közvilágítást adó lámpák. Ez a funkció jelentősen eltér a közvilágítási hibabejelentés funkciótól. Vizsgasztorik, rutin és ingyenes applikációk egy többszörös nyelvvizsgázótól. A zászlón centrálisan elhelyezett ország címerünk a . Hozzánk érkezett közvilágítási lámpatest üzemeltetési díj ajánlat kérésre a rendelkezésre álló adatok.


Közvilágítás hibabejelentés applikáció

Sümegfoglaló” elnevezésű mobil applikáció is. A környezeti szemléletformálás minél hatékonyabb érvényesülését segíti a „ ÖkoHős Kihívás” nevű mobilapplikáció. A projekt megvalósítása . Az együttműködésnek köszönhetően megvalósul az applikációban történő jegyvásárlás lehetősége a. Volánbusz járataira, nem terhelik pluszköltségek, vagyis. GPS alapú mobil túra- applikáció és egy projekt honlap,.


Ezúttal szeretnénk tájékoztatni, hogy a közvilágítási hibabejelentés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések