2016. október 27., csütörtök

Internet nélküli gps letöltés

Az meg hogy nem kell hozzá internet teljesen jó. WazeTérkép és navigáció. A szerkesztők ajánlata.


Ha olyan helyre utazik, ahol lassú az internet , költséges a mobiladat-forgalom, vagy nem lesz internetkapcsolata , a telefonra vagy táblagépre előre mentheti a . Irány a sztráda - A legjobb GPS -és navigációs app.

Csakis ilyenről lehet szó! Persze ha van elég memóriahelyed hozzá. Ha nincs, akkor S vagy hasonlóval . Offline (nem kell hozzá internet ) navigációs szoftverek.


Nekem csont nélkül felment, csak nem indul el, véleményem szerint egy téves irányítás miatt. Sikeres letöltés , elindítom a progit, megkérdezi, hogy melyik tároló kell, kiválasztom az . Az utóbbiba beletartozik a tévesztés . További találatok a(z) pcforum.

Minden ilyen készülékben alapfelszerelés a GPS -vevő, tehát már. Népszerűsége jócskán túlszárnyalja az iGO-ét is, hiszen millió letöltés felett jár. Navigáció szoftver ötven megabájtnyi térképterületet képes letölteni a telefonon egy fájlba.


See screenshots, read the latest customer . Autó gps tracker a telefonomon. Humán tracker Ingyenes várostérképek és gps internet nélkül. Olaszország Térképek: Az Internet nélküli offline térképek egyedi alkalmazás az Android GPS 3D-ben. GPS navigációs rendszer: Gps navigáció, amely . Ma már többet hagyunk el, és néha, ha megállsz az úton . Ha van internet elérése online is kereshetsz.


Az alkalmazás térképek és más tartalom nélkül töltődik le. A térképfrissítések, az . A Sygic Truck a legtöbbet letöltött offline navigációs app. AeroMap - ingyenes autós navigáció és térkép letöltés , dokumentációk, próba.


Arra az esetre, ha felhasználtad a havi internet keretedet, vagy nem találsz. Ezzel az alkalmazással ráadásul megteheted mindezt internet kapcsolat nélkül is ! A legjobb része pedig, hogy nap múlva törlődnek a letöltött térképek ebből a .

A letöltés megkezdéséhez érintse meg a zöld gombot. Szintén a szoftver támogatja a hangos GPS -navigációt autók és egyéb szállítások esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések