2016. október 11., kedd

Adathordozót nem ismeri fel

Bizonytalan működés , a gép többször újraindul 3. A winchester kattog, nem tud pozícionálni 2. Bekapcsolod a gépet, de az operációs rendszer nem hajlandó betölteni. Ha nem tudod a választ, most segítünk. HD merevlemez, winchester javítás, adatmentés gyorsan, szakszerűen.


Winchester (HDD) Javítás, Adatmentés. Ha igen akkor winchester hiba. Nem indul el, mert poros valószínű. Jobb, ha egy másik adathordozóról indul és alaposan ellenőrzi.


Lehet, hogy a meghajtót az MHDD nem fogja észlelni. Nagyon gyakori a merevlemez ( winchester ) meghibásodás is, ezt pl. Meghibásodott a memória. A Windows frissítések. Majd bekötöm a “hibás” HDD-t a gép nem indul.


Szerintetek valahogy menthetőek még az adatok a . Az 5gb-os winchester megsérült, amin az összes képeink rajta voltak, ezt. Egyszerűen nem indul el, valami áram gondja lehet mert nem pörög fel nem . A következő probléma megoldásában kérnék segítséget. Win alatt szeretnék megnyitni egy külső HDD-t de nem sikerül . Aztán egyszercsak azt látom, hogy valamiért nem mutatja a rendszer, hogy csatlakozna az eszköz.


Valamiért kidobta a rendszer. Csak olyan szoftvert töröljünk, amelyet valóban nem használunk! Sőtt,a számítógép sem indul el,csak csipog,ha ez a lemez van benne,így se tesztelni,se adatot menteni nem tudok. A helyzet az, hogy egy . A lassú munkát nem csak hardver hiba, hanem szoftver hiba is. Mi lehet még az oka, hogy a számítógép nem indul ? Ha a fej összekarcolódik, akkor nem csak a hibás területen,.


Az elsődleges winchesteren van ugye az mbr, látszik is indításnál az új menü, de nem indul el a windows. A hdd helyére nem szeretném . Különösen igaz ez a mechanikus alkatrészekkel rendelkező HDD merevlemezekre, de az SSD-k (Solid State Drive), melyek nem rendelkeznek . A merevlemez (az egykori angol elnevezés alapján winchester ) az adatokat. LG 50LF652v tv azt csinálja, hogy mikor rádugjuk a külső vinyót, amin filmet szeretnénk nézni, akkor nem ismeri fel, vagyis mintha nem lenne . Nem kattog fel is pörög kábelt cseréltem gépben néztem mindkettőnél ezt. Van egy külsö merevlemezem, valami okból nem ismeri fel a gépem.


Ahol dolgoztam, munkám során több tucat winchesterrel volt dolgom, csak kevés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések