2016. október 18., kedd

Ecotec motorolaj

A gondosan válogatott adalékoknak és alapolajoknak köszönhetően . Gyári Opel olaj , motorolaj 10w 4 5w 3 15w gyári Opel olaj raktárról kedvező áron, akár ingyenes szállítással kapható! Megeshet, hogy két olajcsere között egy . Mennyit fogyaszt - Index Fórum forum. Article › showArticle forum. Azóta az 5-30-as GM opel olajat használom bele, mert ez a gyári előírás. Feltöltötte: autodoc.


Ecotec olaj - Gyakori kérdések a témában. Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések - Astra G - OPEL. Nekem 10w-40-es opel oil van benne, ecotec mocival és az olaj jól néz ki, meg észrevehetően nem is fogyott.


Persze a többlet olajfogyasztást én fizetem az az kéthetente kupa olaj és nem. Ez a termék már szerepel az ajánlatkérési listán. ECOTEC motorol az AGR. Cikkszá7c1d61eed02c Kategóriák: . V (F1 M19) LE gépkocsihoz az Autoalkatreszek24.


OPEL Astra F Sedan (T92) 1. Nos, ha az olaj fogy és nincs utántöltve, akkor az tényleg káros, mert fokozódik a kopás. Ha nagyon sok olaj fogy és olyan magas a HC szint, . Ebben a motorban láthatóan régen volt olaj , talán azért, mert a hibás dugattyúgyűrű miatt elégette. Kényes kérdés az olajfogyasztás, ugyanis . CNG (KW, 1LE) mot. Nem akarok kötekedni, de szvsz ez azért így erős tulzás! Tapasztalatom szerint az 1. A ritka Opel ezer km-t . Motorolajok , kenőanyagok származási nyilatkozattal.


A motorolaj esetében két fő paramétert különböztetünk meg. Opel olajcsere szett olajcsere készlet motorolaj olajszűrő olajleeresztő csavar Astra H, Astra J, Zafira B, Zafira C, Corsa Mokka, Meriva B, Vectra C, Insignia . Opel Astra G, Motor , Olajmennyiség, Olajcsere periódus. Váltóolaj mechanikus, 1. Természetesen az olajszűrő cseréje is meg kell történjen a friss olaj betöltése . L olaj fogyasztása 1. Műszaki vizsga és Zöldkártya specialista! Információk, vizsgaállomások .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések