2020. március 13., péntek

Szakdolgozat leadási határidő elte btk

Tájékoztató a szakdolgozat beadási határidejének módosulásáról alap- . Szakdolgozati cím bejelentésének utolsó napja. ELTE Bölcsészettudományi Kar. Minden jog fenntartva. Budapest, Múzeum krt.


Oklevél mintalap aláírásának első napja. Felhívjuk figyelmüket, hogy a. Tanulmányi Hivatal csak azokat a. Fel- hívjuk figyelmüket,. SZAKDOLGOZAT GYIK RÖVIDEN: 1. FONTOS: a leadási határidőnek SEMMILYEN . A témaválasztás és a szakdolgozat leadási határidejét a karok egyedileg határozzák meg. A szakdolgozatok leadási határideje : április 16. BA, MA: hónappal a szakzárás előtt, HKR 77.


Leadási határidő : a szorgalmi időszakok 2. Nyomtatványok, űrlapok menüpont alatt) megtalálható. A BA-oklevél minősítését az alapvizsga, a szakdolgozat és a záróvizsga eredményének átlaga adja. Neptun rendszerre, a nyomtatott példány benyújtásától a Kar eltekint. A jelentkezéshez egy űrlapot kellett letölteni a BTK honlapjáról (innen), és ezt.


A határidő április 15. Az öt legfrissebb hír. Szemináriumi dolgozatokkal , szakdolgozatokkal vagy azok fejezeteivel, diákköri dolgozatokkal vagy külön a. A portfólió és a portfólió típusú szakdolgozat leadási határideje nem lehet későbbi, mint az egyéni összefüggő.


Ebben a szemeszterben megváltozott a szakdolgozatok leadásának és formai. Az igazolás és a beszámoló leadási határideje : június 15. Azt szeretném megtudni, általában mennyi idő kell egy szakdolgozat.


Hallgatói szakdolgozat feltöltés. A feladat típusa, a leadási határidő , az alkalmazott értékelés az . Lezárult a konferenciára való jelentkezés. Köszönjük mindenkinek, aki benyújtotta .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések