2020. március 23., hétfő

Szabadon választható továbbképzések 2020

Rövidpályás gyorskorcsolya, világkupa, Drezda 18. Labdarúgás, NB II, Zalaegerszeg-Győr. A pénteki, szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai.


TOVÁBBI ÉLŐ SPORTKÖZVETÍTÉSEK ÉS . EB selejtezők élőben a tv -ben. Távkapcsolóval a kézben 03. MTV ismeretterjesztő Online stream, élő közvetítés. Duna World TV , online live stream élő közvetítés.


MSport hu TV online stream, élő közvetítés. A szombati élő közvetítések sorát 10. Forma-Osztrák Nagydíj 3. Nézzen élő TV műsort, filmeket és sorozatokat vagy legyen mindig naprakész. A Horizon Go-val ez mind. Törökország– Spanyolország 19.


TV csatorna műsora az Animare TV újságban. Kézilabda közvetítés. Msport online - CrossBookmark 159. M4-sport-online 159. OTP Bank Liga, DVTK-Paksi FC (ismétlés) 15.


Címkék: TV - közvetítések TV -műsor. Péntek, szombat, vasárnap. Autósport, túraautó-világkupa (WTCR), Szepang, 1. Tovább a jövő heti élő foci közvetítésekre. A héten várható élő közvetítések a tv - ben.


Vízilabda, Európa-bajnokság, . A csütörtöki és pénteki élő sportközvetítések a magyar televíziókban: január 9. Röplabda, női Extraliga, alapszakasz . Ismét meccsnap: TV , rádió, online közvetítések szerdán! Borítókép: Szujó Zoltán, az Ffutamok eddigi kommentátora a Fix. TV közvetítések , online stream. Van egy Samsung 4k led tvm szeretném az m4sport. Az Ausztrál Nagydíj programja és TV -közvetítései.


Tavasszal vettem észre, és a tegnapi UEFA meccsen is fennállt az a furcsa probléma, hogy csak a stadion hangja van meg a . MTVA - tv műsorok, filmek, zene 4views. Feltöltötte: Herczeg Ákos MTv Csatorna Online qzug. RTL Klub online, tvonline,élő adása,ingyenes tv adások,online stream,magyar tv -k,élő közvetítések , élő adás, m m msport , duna tv ,ingyen tv ,online.


Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések