2020. március 25., szerda

Villanyszerelő segédmunkás feor

AUTÓSZERELŐ , AUTÓVILLAMOSÁG SZERELŐ,AUTÓFÉNYEZŐ. Manapság az autószerelő az egyik legkeresettebb műszaki szakma. A különféle célokra használt járművek száma folyamatosan növekszik.


Feladatok : Mechanikai. Speciális oktatás vagy befejezett képzés a mechatronika vagy az autószerelés területén. Leendő kollégánk feladatai a következők lesznek.


Közúti járműszerelő közös feladatok I. A gépészmérnök feladatai. A járművek főszerelőjének munkaköri leírása. Kiskunlacháza,-Pest hu. A Miskolc Holding Zrt.


Autószerelő : munkaköri leírás és felelősségek. MVK Miskolc Városi Közlekedési Zrt. A javítási feladat minőségi . Ez a munkaköri leírás meghatározza az autójavító funkcionális feladatait , jogait és felelősségét.


Munkaleírás autószerelő. Járműkarbantartás gyakorlata. Csatlakozz egy nagyszerű és sikeres vállalathoz! Gépjármű szerkezettan. Várjuk jelentkezésed!


A „VKSZ” Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. Gázmotor és segédberendezéseinek karbantartási, javítási feladatok. Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése).


Woman: Good morning, Sir! A munka jellemzői a különféle szakterületeken. Az autószerelő fő feladatai.


A leendő munkatárs feladatai : gépjárművek és gépjárműmotorok vizsgálata és műszaki ellenőrzése. Ha egy autószerelő gépjárműparkban vagy nagyvállalatban dolgozik, akkor feladatai közé tartozik az alárendelt járműszervezetek egészségi állapotának . Szívesen vesszük pályakezdők jelentkezését is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések