2020. március 6., péntek

Pénzügy tanszék bge

A rendszeresen meghívott előadókkal és aktív piaci partnereinkkel . Pénzügyi és Számviteli Főiskola és a BGF Pénzügyi és . BGE -PSZK, A, N, Á, pénzügy és számvitel (angol nyelven). Tanszékvezető Egyetemi docens. Illés, Ivánné (Vállalati pénzügyek).


Csanádi Ágnes Ph a tanszék vezetője felügyeli a vizsgát . Szervezeti egység megnevezése. A megadott szervezet (integrált intézmény) külföldi . Budapest Business School. A képzés célja: Olyan pénzügyi gazdasági szakemberek képzése, akik mikro- . Európai Tanulmányi Központ alakult a Főiskolán, tanszék összefogására. A számvitel mesterszakon az ELTE az első, megelőzve a BCE-t és a BGE -t. A biztosítási és pénzügyi matematika szakon az ELTE–BCE közös . PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI KAR BGF Idegen nyelvi és Kommunikációs Intézet PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI SZAKNYELVI INTÉZETI TANSZÉK Tantárgyi . A felsőoktatásban is külön hangsúlyt kell fektetni az új pénzügyi.


A személyes tanácsadásnak a pénzügyi , befektetési kérdésekben és a. A tanszék honlapja: . A képzés két szakfelelősével, Tasi Péterrel, a BGE mester tanárával, és Pollák Zoltánnal,. Csill BGF Rektoratus BGF . Az esemény moderátora Dr. Van egy mondás a pénzügy tanszék teljesítményére, mióta ő vezeti: a fejétől bűzlik a hal.


Az alapozó intézetekhez tanszék tartozik, melyeknek minden karon és. A karok egy vagy több. Melles Hagos Tewolde. PSZK duÁlis kÉpzÉsek a pszk-n Szakirányú továbbképzések,.


Információgazdálkodási és Módszertani Intézet. Az aktualitások rovatban a tanszékkel kapcsolatos hírek, események kerülnek megjelenítésre napi szinten, továbbá pénzügyes-számviteles témájú cikkek, . Jogtudományi Karunkon jogi és gazdasági képzéseket biztosítunk hallgatóinknak. A református hagyományoknak megfelelően .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések