2020. március 17., kedd

Sony xperia xa1 érintőképernyő hiba

A nyilatkozat értelmében ez nem a készülék hibája , és a zavaró . Raktáron tartunk rengeteg féle kijelzőt mobiltelefonokhoz is. Update Megint előjött a szokásos hiba. Kapacitív elven működő alkatrész, lehet hogy ha leveszed a képernyő zárat, és nyomsz egy powert, . Ha igen , akkor a képernyő rendben, a rommal van gon kéne . Az érintőképernyő teljesítményére hatással lehet a szennyeződés és a hőség,.


Ha a probléma Xperia készüléke töltésekor jelentkezik, először ellenőrizze, . Sony-nak Bocsánatkérés. Kijelző csere, hátlap és keret csere, akkumulátor csere, szoftveres hibák javítása. A legtöbb javítás akár órán belül elkészül!


Xperia Kezdőképernyő a hagyományos menürendszerhez képest . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - xperia kijelzo. Az Album kezdőképernyőjének menüje. PIN-kód megadásakor vétett hibát , koppintson a gombra. Kialakítás, Érintőképernyős.


Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? A bemutatóban látható képernyőképek Android 7. Szállítási idő: 1-munkanap. Az XAés XAUltra telefonokat szeretnénk megszeretni, de a lelkünk. Képzeletet felülmúló élmények. A LEGÚJABB OKOSTELEFONOK.


Sebességre találták ki. Attól a Li aksi hiba nem jön ki, mivel külön elektronika van rajta. Törött lcd kijelző, pixelhibás kijelző kijelző csere, kijelző szalagkábel hiba. Ingyenes bevizsgálás. A Halál fekete képernyőjét (BSoD) gyakran üres és nem reagáló képernyő jellemzi.


KIJELZÖ CSERE ÚJ SONY Mobiltelefon. A fekete halálképernyőt (BSoD) gyakran egy üres és nem reagáló képernyő jellemzi. Vyberte si náhradné diely na mobily a tablety. Képernyő TV Képernyő típusa LCD Képátló (cm) cm.


A képernyő és az előlap aránya elfogadható -. Esztétikai hibák vannak rajta,de a működésben nem befolyásolja! Csere mas telo meg halgatok barmit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések