2020. március 30., hétfő

Ünnepek angol szavak

Letöltések száma:816. Ebben az online angol leckében egy tematikus szókincs listát találhattok, aminek a témája a családi ünnepek. A lista gyakorlása közben hallgasd meg a . Téli ünnepek - rövid összefoglaló angolul.


Ünnepek angol szavak

Jöjjön most egy rövid összefoglaló a téli ünnepekről angolul , letölthető hanganyaggal és szószedettel. Nézzük mennyire ismered a MANY és MUCH szavak használatát! A videóban szereplő angol szavakat kösd össze a magyar jelentéseikkel.


A FELADATOT A FENTI KÉPRE VAGY IDE . Az ünnepek kiváló alkalmat adnak a szókincsünk bővítésére, sőt a gyermekeinkkel is játékosan tanulhatunk meg új szavakat. Szótári szavak vagy lefordított szöveg: ünnep. Számos lefordított példamondat tartalmazza a(z) „húsvéti ünnepek ” kifejezést – Angol -magyar szótár és keresőmotor angol fordításokhoz. Angol szavak szókincs A hét napjai, hónapok, évszakok, ünnepek zenesan. Start studying Angol.


Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Good Friday, nagypéntek. Easter Monday, húsvét hétfő. Az angol hetedosztályú bajnokin olyan büntetőt rúgott a hazai Nuneaton.


Szavak nincsenek, elképesztő teljesítmény! Eleinte nem találtam az utcát. Christmas (karácsonykor) at the weekend (hétvégén). Angol nyelvvizsga témakörök, angol szókincsfejlesztés, angol . A hálaadás ( angolul Thanksgiving avagy Happy Thanksgiving Day) észak- amerikai ünnep. A hagyományok szerint az őszi betakarítások után adnak hálát a. Szerkesztő: Schvéger . Van egy csomó mindennapi angol szavak , amelyek ír és gélai nyelven származnak.


Ünnepek angol szavak

Hangos, képes szótár, szavak. I (én) személyes névmást. Karácsonyi szavak angolul. Nagyon híres angol húsvéti hagyomány, hogy a királynő nagycsütörtöki pénzt. Magyarországon, a húsvét Angliában is a legnagyobb keresztény ünnep.


Practice Games – Which holiday? A képernyőn egy karácsonyi, egy újévi és egy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések