2019. április 23., kedd

Sió csatorna horgászat

Elindult a Balaton vízszintjét szabályozó fejlesztés , megkezdődtek a. Tisza-Túr-közi vízgazdálkodási fejlesztések. Sió - csatorna vízelvezető képességét, magasítják és . A jóváhagyott településfejlesztési koncepció értelmében a jövőben várható. Indul a folyó fejlesztése. A Tolna Megyei Önkormányzat három projekt keretében, a Terület- és Településfejlesztési Operatív .

Sió Tolna megyei szakaszán tervezett idegenforgalmi fejlesztések. A műszaki felmérésekkel elkezdődött a Sió idegenforgalmi fejlesztése , amelynek nyomán kajakkal, kenuval járható lesz a Balatont a Dunával . Tavasszal kezdődhet a Sió turisztikai fejlesztése. Folytatódik a strandfejlesztés. Bemutatja a projekt várható gazda sági és társadalmi.


A jövőben látványnak is érdekes lesz a Balatont a Siótól elválasztó. SIÓ - CSATORNA FELÚJÍTÁSA – TERMÉSZETVÉDELMI CÉLÚ. Folyamatban lévő fejlesztések a Dél-Balatoni Szennyvízelvezetés És Tisztítás Megvalósítását . A Balaton vizével együtt egy uszályt is leeresztenek a Sió -csatornán.

Több hajó is útra kelt a Sió -csatornán, kihasználva a . Tolna megyében a Duna mellett, mellékfolyója a Sió csatorna turisztikai fejlesztése is cél, ami hozzájárulna a hátrányos helyzetű területek felzárkóztatásához és . A Golden Globe Race . Hajózhatóvá vált a Sió csatorna , így a jövő héten várhatóan le tudják engedni rajta a Balatoni . Balaton Fejlesztési Tanács is jóváhagyott a múlt héten. Balatonszabadi Somogy megye északkeleti részén található, a Sió csatorna partján, Siófoktól km-re, délkeletre fekszik. Községünk környezetét meghatározza . Integrált Településfejlesztési.


AlbuInfrastruktúra- fejlesztés. Eredetileg természetes vízfolyás volt, amely ma a Balaton vízszintjének . A Sió csatorna integrálása (K– AT4). Sió-csatornán – egy ideig. Projektfejlesztés helyszíne.


Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térség tekintetében a következő stratégiai. Siófoki leeresztő zsilip révén a Balaton többlet. Hiydwegh” azaz Hídvég falu .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések