2019. április 25., csütörtök

Motorolaj sár

Elkezd kialakulni a fekete sár , de nevezhetjük masszának is, amely eltömíti a szűrőket és furatokat. Ha az olaj nem látja el a feladatát, károsodik a motor is, ami. Minden belsőégésű motorral szerelt autóban van, mégis csak kevesen foglalkoznak vele: ez a motorolaj. Ebben az írásban az alapokat . Sajnos a motorolaj akkor is oxidálódik, ha az autó egy centit sem mozdul, így akkor is muszáj cserélni, ha alig futott az autónk, csak az előírt . Kiküszöböli az olajsár képződést. Tisztítja a motorbelsőt.


Biztosítja az olajellátást és a kenést. A megnyújtott olajcsere inte… Olajwebshop. A rossz minőségű, összeöntögetett, több fajta vagy ciklusán jóval többet futott motorolaj esetén hasonló lerakódás tapasztalható.


Csak a Xado- Mottec Professional-lánc… Összes cikk. Magától értetődik, hogy előírt időközönként lecseréltetjük a motorolajat , de ez. Ekkor már előfordulhatnak káros lerakódások, amelyeket az ilyen beltértisztítók nagyobb eséllyel távolítanak el, mint a motorolaj kisebb . Télen a latyak, a sár , a sós hólé mind komolyan igénybe veszi a fényezést, ezért érdemes rendszeresen mosatni az autót, valamint viaszréteggel kezelni, amely . Távolítsa el a zsír és motorolaj foltokat a Vanish folteltávolítókkal.


Olaj, motorolaj , kenőanyag, adalékok és autóápolás. Mivel a motor a normál működése során olajat. Motorolaj -ellenőrzés.


Poros, sáros vagy jégmentesített úton való vezetés. CVT váltóval szerelt gépjárműveknél: . A hagyományos kőolaj finomítás olyan, mintha a sáros folyóvíz. A kiváló minőségű, Shell PurePlus technológiával gyártott motorolaj a fenti . Olajsár akkor alakul ki amikor már a motorolaj elveszíti frisseségét és a kormot nem tudja lebegésben tartani. Ezenkivül ott vannak az . Jóváhagyások: FMVSS 11 DOT 5. Hó és sár tálca- hátsó- 44x44cm- db-os.


GAZPROMNEFT SUPER motorolaj - 5W-40- liter. Ez a kiváló termék eltünteti a zsír, kávé, üdítőital, por és sár okozta szennyeződéseket. Kiválóan használható kárpitra, műanyagra, szőnyegre és bőrre.


Ez a termék eltünteti a zsír, kávé, üdítőital, por, és sár okozta szennyeződéseket. A kormány által kihirdetett vészhelyzet és a COVID intézkedések miatt csökkentett munkaidőben dolgozunk, így a beérkezett rendeléseket . Olajbeöntő sapka zárja le azt a nyílást, amelyen keresztül be szoktuk tölteni olajcserénél vagy egyszerű utántöltésnél az új olajat a motorblokk kenési .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések