2019. április 5., péntek

Home urc 22 univerzális távirányító kódok

A termék előre programozott kódokkal rendelkezik. Az URC , egy többcélú univerzális távszabályzó. Kapcsolja be a távirányítani kívánt készüléket, a távirányítót fordítsa a készülék felé. This site helps you to save the Earth from electronic waste! Van egy UNIVERSAL URC22D -6A távirányítóm mindenféle leírás nélkül.


Egyébként talált már valaki az interneten kódokat ezekhez a távirányítókhoz ? Automata és kézi kódkeresés. Lehetőség van kézi kódválasztásra , vagy automata kódkeresésre is. Uploaded by LakatosKaneszFerenc. Létező kód beütése esetén kialszik a visszajelző.


H univerzális távirányító. Az előreprogramozott, univerzális távirányító ideális megoldás az . V (AA) elem (nem tartozék). A KLI 3univerzális. JVC távvezérlő RM-C223. Használati útmutató: Megtekintés.


URC22B -univerzális távirányító. Az univerzális távirányító segítségével bármilyen típusú set top box-ot irányíthat, ráadásul egységesítheti berendezéseinek vezérlését, így a jövőben elég lesz . In the house , workplace, or perhaps in your. UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ.


AA elem (nem tartozék). Ezeket a kódokat a gyártók önkényesen adják meg és minden univerzális távirányítóban más és más. Sajnos senki nem tudja, hogy a kódok pontosan milyen . Leírás:egyszerre távirányítót helyettesít.


Somogyi URC PAN Távirányító vásárlás kedvező áron hónap garanciával! Olcsó új eladó és használt Urc22b univerzális távirányító. View and Download Home URC instruction manual online. Pritisnite taster na upravljaču za uređaj kojem želite isčitati kod.


DV HIFI, kábel TV dekóder működtetéséhez - előre programozott - a kódkiválasztás. Univerzális távirányítók. Tulajdonságok: egyszerre távirányítót helyettesít előre programozott kódok kézi kódválasztás vagy automata kódker.


HQ RC univers keresek távirányító kodot 4db kód kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések