2019. április 17., szerda

Gyűrű fogó

Elérhetőség: Raktáron. Kívánságlistára teszem . Total digitális tolómérő , - 2mm méréshatár, műanyag ház, digitális kijelző kedvező áron az eMAG-nál! Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az . A tolómérő (hétköznapi nevén a subler) egy kivételesen egyszerű, mégis.

Illetve azt sem szabad elfeledni, hogy a műanyag tolómérők nem vezetik az áramot. Szénszálasa kompozit műanyag kivitelű digitális tolómérő. Rozsdamentes acél tolómérő 150mm, digitális kijelzővel, állítható coll kijelzés, 01mm. Kézi mérőeszközök és adatátviteli . Tolómérő digitális műanyag házas. Kiváló minőségű, vetemedésmentes és kopásálló műanyagból.


Műanyag tolómérő , dialMAX.

Szállítás a következő nap! Profiknak és kezdőknek egyaránt. Vezérlésrögzítő szinte minden típushoz. Megtaláljuk, amit keresel!


Az Insize digitális tolómérő kemény műanyagból készült, 1mm-es tartományú, mm-es osztású, lapos mélységmérővel és tiszta LCD kijelzővel . Eszköz típusa, tolómérő. Szerszám verzió, órás skálával. Mérési pontosság, 1mm. Külső-, belső átmérő és furatmélység mérésére.


Maximálisan mérhető: 1mm Felbontás: 0 . Katt rá a felnagyításhoz. Vásárolj tőlünk szerszámot még ma. A kormányrendeletnek megfelelően az OBI áruházak óráig tartanak nyitva. Az új nyitva tartás: Hétfő - Vasárnap: 7:- 15:00.


Megbízható mérőeszközök barkács célra, döntsön Praktikusan! Termékek › Mérőeszközök, mérőműszerek hagashop.

A cégünk fő profilja a kisgépek, kéziszerszámok, kötőelemek kis . Digitális tolómérő toló mérő 1mm – kemény ABS műanyag tok PMD1Új Digitális tolómérő toló mérő 1mm – kemény ABS műanyag tok PMD1A . Kreator tolómérő műanyag 1mm - szerszám, WSW munkaruha: munkaruházati és munkavédelmi termékek nagy választékban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések