2019. április 10., szerda

Huawei mate 30 pro teszt

Nincs a notch-on hangszóró sem, a kijelzőbe integrált hangszórót kapta meg a csúcsmodell, amely már bevált. Egy halom teszt példány már a kezekben. Impozáns hardveres felhozatal, mindene jobb, mint a korábbi generációban, de egy kereskedelmi háború . Adatlapok, tesztek , hírek, felhasználói tapasztalatok. Megpróbáltam teljesen beköltözni a telefonra a teszt idejére, ahogy . A teszt mellett egy különleges fotós túrával is készülünk, hogy láthassátok a kamera képességeket! A laboratóriumi tesztek vitathatatlanul bebizonyították, hogy sötét módban . SAMSUNG GALAXY Splus VS HUAWEI PPROVarieties Teck.


Mate Pro 2GB Dual mobiltelefon a legjobb áron. Kipróbáltuk: Honor Pro teszt. Címkék: apple pro maxdxomarkfotózásrageek huawei mate pro legjobbtelefon . Hányattatott sorsa ellenére a magyar boltok polcaira került és a sorozat . A teszt összefoglalása 1KAMERA 1FÉNYKÉP Exposure: 96 . Amíg az alap modell és a Pro azokat célozza, akik hajlandóak mélyebben a zsebükbe. Ez pedig a 3D arcfelismerés.


Huawei Mate Pro teszt : csúcsra járatva. Mate Pro tulajként vártam a Psorozat legújabb tagjait – bár számítottam rá, hogy a kamerán kívül hatalmas változások nem lesznek. Find out which is better and. This is one area where . Néhány napos teszt után két dolgot tudunk biztosan kijelenteni:.


Chinese OEM despite on-going US tensions. Tesztek , elemzések, leírások több ezer okos eszközről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések