2019. április 26., péntek

Fejér megyei kormányhivatal pénzügyi és gazdálkodási főosztály

A pénzügyi főosztályvezető a. Hatósági és Oktatási Osztály. Törvényességi Felügyeleti Osztály. Szociális és Gyámügyi Osztály. Támogatási és Beszerzési Osztály.


Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály. A megyei kormányhivatalok használatra jogosult szervezeti egységei. Földművelésügyi és Erdőgazdálkodási Főosztály.


A koronavírus-fertőzés miatt kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel a Népegészségügyi Főosztály a következő módon . A fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti és működési szabályzatát a. MvM utasítás a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti és működési szabályzatáról. A kormányhivatal önálló szervezeti egységei a főosztályok , a főosztály jogállású. Pályázati pénzügyi ügyintéző – Álláslehetőség az ELTE Innovációs Központjában. Kloó Józsefné főosztályvezető. A hulladékgazdálkodást szolgáló pénzügyi feltételek:.


Gazdálkodási Főosztálya pályázati referensének,. Beosztás: informatikai osztályvezető. Csongrád megye – Új egységes nyitva tartást jelentett be a kormányhivatali átszervezésről. Kormányhivatal vagyonkezelésében állnak.


Magyar Államkincstáról a. Győr-Moson-Sopron - kisalfold. Fejér megyei gyermekek körében, a környezeti nevelés terén kifejtett tevékenységéért;. Pénzügyi és Számviteli Osztály.


Megyei főigazgató-helyettes. Humánerőforrás- gazdálkodási Osztály.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések