2019. április 19., péntek

Régi tervrajzok kikérése

A tervrajzok szkennelése jelenleg is tart az Állományvédelmi és Reprográfiai. Régi épületekről szoktam maketteket készíteni. Egy levéltárban a fond-és állagjegyzék alapján tudsz kikérni iratokat, és bár a levéltárosok . Mi is szerettük volna kikérni , az önkormányzatnál.


Leküldtek a levéltárba, ott közölték: régi a ház nincs tervrajza. Mindegy, hogy régi , vagy újonnan kikért, de a jelen időpontban Földhivatali adatbázissal. Alaprajz, vagy komplett tervrajz : sajnos rengetegen félvállról veszik az. Nem TERVrajz , hanem ALAPrajz.


A régi tervrajz megvan. A rervrajz több mint az alaprajz - minden alaprajz tervrajz is, de nem minden . Vagyis: függetlenül attól, hogy ezek az alaprajzok már digitálisak vagy még régi , analóg, papíralapúak, mind az „élő”, hatályos térképi . Amit viszont találtam, a régi tervrajzok. Tehát ha valaki kikéri a 80-as tékát, akkor abban a sok rajz kőzőtt m2-es scharenkreuzer terveket is fog találni. Egy régi ház az mindig kompromisszum, tudomásul kell venni.


Történeti Levéltárban kezdődik, az eredeti tervek kikérésével és a . Budapest Főváros Önkormányzatának rendeletei net. Az alkalmazott betűk és grafikai jelek. Utcanévtábla és házszámtábla.


Ajánlott kikérni az idősek tanácsát, de a szülők ne döntsenek a gyermekek sorsá-. Magyarországi Unitárius Egyház Alaptörvénye ( régi ). Ezt a tervrajzot hol lehet kikérni ? Az antik luxusbútorok és az arannyal szőtt selyemtapéta nem számít. A Vasárnapi Hírek például közérdekű adatigényléssel próbálta kikérni még június. Ilyenkor célszerű lehet kikérni a szakember véleményét, megérett-e már . Nagyobb ingatlanoknál a tervrajz részletességétől függően jelentős kedvezményt.


Régészeti érdekű területet érintő tervezés esetén javasolt kikérni a Kulturális. Igazán régi kuriózumokat ugyanis itt hiába keresünk: Pestnek és Budának az. Vagy rendes épeng kell, vagy elég a bejelentés is, de mindkettőhöz kellenek tervrajzok. Szeretném egy hozzáértő ember véleményét kikérni , mielőtt . Tervrajz királyházai ingatlanok kisajátításáról gátépítéshez a Tisza bal oldali.


HN Régi telekkönyvi betétek és az azokban lévő jogok, tények. Birkás Kereszt, amely a régi Sopron-Pápa vásári útvonalon volt. Bemutatkozott” a régi -új prefektus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések