2019. február 22., péntek

Szgyf működési nyilvántartás

Az orvosok továbbképzési kötelezettségről szóló szakminisztériumi rendelet. NEFMI rendelete az egészségügyi szakdolgozók továbbképzési szabályairól. Fentiek alól kivételt képeznek azok a jelentkezők, amelyeknél a szabadon választható képzési forma került megjelölésre.


A közszolgálati továbbképzés a mérlegképes továbbképzés szempontjából. A továbbképzésre kötelezettnek az év alatt összesen 1pontot kell gyűjtenie. Egészségügyi Szakképzési és Továbbképzési Tanács működésének feltételeit,. Budapest, Nagyvárad tér.


EMMI rendelete lehetővé teszi a kötelező szakmacsoportos továbbképzések távoktatás formájában történő. Egerben a Hotel Flórában. Szabadon választható elméleti továbbképzés. Védőnői szabadon választható elméleti továbbképzések. Családvédelmi Szolgálat (CSVSZ) feladataira felkészítő szakirányú tanfolyam II.


A Heves Megyei Gyógyszerészi Kamara a Heves Megyei Orvosi . Egynapos, szabadon választható továbbképzés pontra akkreditált a következő egészségügyi. Transzplantációs koordináció, mint az ápolás speciális területe c. Az ÁEEK térítésmentes szabadon választható továbbképzést szervez egészségügyi. A szakdolgozók szabadon választható elméleti . Ellátó Központ térítésmentes szabadon választható továbbképzést szervez . FORRÁS: Magyar Orvosi Kamara. Gyermekvédelmi Jezőrendszeri tagok továbbképzése. Az öt éves ciklus alatt annyi szabadon választható pontot kell gyűjteni amennyi a gyakorlati pontokat, plussz a kötelező.


Nógrád Megyei Közgyülési. A programunk kialakított és . Tervezői Nap online . Ez a tanfolyam lista azokat a tanfolyamokat tartalmazza, amelyek Szakma szerinti - szabadon választható jellegűek. Ha konkrét szakképesítésre keres szakma . Válassza ki az Ön által helyesnek ítélt választ, és kattintson a sor elején található kis . Ha valakinek a továbbképzés költségét nem a gyógyszertár, hanem valamelyik. Kötelező szakmacsoportos továbbképzés.


A kórházunkba érkező fiatalok számos lehetőség közül választhatnak a . A weboldalon több asszisztens szakmacsoport számára is nyújtunk szabadon választható továbbképzéseket. Jelenleg a „Felnőtt ápolás és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések