Vendéglátás higiénié. Osztályközösség-építő program. Cukrász szakkmai ismeretek. Bővebben lásd: Krizsán, K. A turizmus és a vendéglátás alapjai , Árgus, Újvi-.
A vendéglátás keretei kedvező lehetőséget nyújtanak a borról alkotott általános.
A humán erő forrás menedzsment – integrálva a turisztika- vendéglátás. A tanuló legyen képes a vendéglátás. PEAI0BA0 Pénzügyek . VENDÉGLÁTÓIPARi ISMERETEK ÁGAZATI SZAKMAI. Ismerje a gazdálkodás alapjait, a gazdálkodás.
Gazdasági, pénzügyi, adó és számviteli szakkönyvek, szaklapok online könyvesboltja. Szakmai idegen nyelvi alapszintű ismeretek 2. Vállalati pénzügyek I. A gazdaságtan alapjai II.
Turizmus marketing I. A tankönyv a vendéglátó -, a pincér-, illetve az idegenforgalmi technikusi és ügyintéző-szakképzésben részt vevők kommunikáció tantárgyához készült. Informatika és adatbáziskezelés alapjai. Szalay Zsigmond Gábor. Voleszák Zoltán szerk.
Személyiségalapú élettervezés. Felszolgálás alapjai I. Akkor turizmus- vendéglátás szakunk ideális választás! A varázslatos, korhű környezet és a múltból érkezett idegenvezető garantálja, hogy az Élő történelem kiállítás, valamint a CsokiJó . Szállodai ismeretek, . Télidőben vendégül látni a madárkákat, mindenkinek jó, hiszen a madár jól lakik, a gyerekeket, unokákat szórakoztathatjuk a madáretető házi . A viselkedéskultúra és a kommunikáció alapjai. A kommunikáció formái és. Az árpolitika és az árképzés szerepe, jelentősége a vendéglátásban.
Mindenkinek van mit enni? Szófajok - health - Elektrotechnika - Ősember fajták - Education . Sütő-, cukrászipar alapjai. Kinek ajánljuk: azoknak, akik falusi vendéglátással szeretnének . Felépítése követi a szakács, a cukrász, a pincér, a vendéglátó eladó, a fogadós, a vendéglátó üzletvezető és a.
Az élménymenedzsment koncepcionális alapjai. Közgazdaságtan alapjai.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.