2019. február 28., csütörtök

Férfi szabóság

Férfi szabóság

Közel éve foglalkozunk férfiak öltöztetésével. Bespoke szabóság - az úriszabó. Méretre készült minőségi férfi ruházat tetőtől talpig. A méretre készült öltöny az elegáns férfi ruhatárának alapja.


Miért varrasson öltönyt? Mert elegáns, kényelmes és nagyon megéri. Mi a különbség az üzletekben kapható konfekció öltöny és a méretre készült . Mielőtt belekezdtem a terepmunkába, én is azt hittem, hogy a férfi. GREGORY- A magabiztos és elegáns férfi öltöztetője.


Válogatott Öltöny - szabóságok, varrodák linkek, Öltöny - szabóságok,. Alkalmi női és férfi szabóság Győr. Frakkok, zsakettek, öltönyök méretes szabósága. Kínálatunk saját tervezésű, egyedi fazonú, kézműves igényességgel előállított termékekből áll.


Foglalkozunk női- férfi felsőruházat, és formaruhák gyártásával és. Egy ruhát én úgy mérek, annyi az értéke, amennyi a ráfordított idő, meg a figyelem, meg a gondolat, amivel a ruha készült. Cégünk egyedi méretes klasszikus kézi kidolgozású női- férfi ruházat készítésével foglalkozik. Kanizsai utca 29-es szám alatt működik. Tevékenységi körünk az évek alatt teljessé változott.


Szakembereink a férfi és női szabóság. Vállaljuk mindennemű női, férfi , gyermek ruhák:. A férfi szabóságok az államosítás révén ugyan megszűntek, és a férfi szabók munkájuk nagy részét elveszítették. Szerencsére azonban napjainkban egyre több . Nevem Barabás Gáborné, női és férfi ezüstkoszorús szabó mester vagyok.


A győri szabóság családi vállalkozásban . All of our luxury suits are customised and handcrafted strictly according to your . Nyitva tartás: Bondorhát u. Előre egyeztetett időpontban. Szabóság és ruhajavítás modell. Szeifert Sándor férfiszabó. Személyreszabó úri szabóság. Az alábbiakban azokat a méretes szabóságokat soroljuk fel, akiknek.


Kecskés úri szabóság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések