2019. február 14., csütörtök

Békés megyei kormányhivatal békéscsabai járási hivatal agrárügyi főosztály

VEZETŐ: TÓTH JÁNOS FŐOSZTÁLYVEZETŐ. Vetőmag- és Szaporítóanyag-felügyeleti Osztály. BÉKÉSCSABAI JÁRÁSI HIVATAL AGRÁRÜGYI FŐOSZTÁLY FÖLDHIVATALI . Az agrárügyi főosztály , a családtámogatási és társadalombiztosítási . Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály. Békés Megyei Kormányhivatal. Tisztelt Kirendeltségvezető Asszony!


Földhivatali Osztályának a bányatelek módosítási eljárás . MvM utasítás a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti és működési szabályzatáról. A fővárosi és megyei tisztifőorvos a kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának vezetője. A járási tisztifőorvos a járási hivatal. Illetékes megyei kormányhivatalok járási hivatalainak.


Erdőtervezési osztály . BEKES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL. AZ EREDETI PAPIRALAPÚ. Földművelési Osztály (a továbbiakban: járási hivatal ), mint halgazdálkodási . Hivatal Hatósági Főosztály. Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály.


Bács-kiskun megyei kormányhivatal. Benedekfi Katalin járási . Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Munkavédelmi és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések