2019. február 18., hétfő

Bontatlan motorolaj szavatossága

A korszerűbb, sok adalékot tartalmazó olajoknak van egy elméleti szavatosságuk (autóba öntve max ~1év) azonban ha bontatlan dobozba . Bontott csomagolású motorolaj meddig felhasználható? Meddig tart a motorolaj szavatossága. Rendeltetésszerű tárolásnál az eredeti kiszerelésben tárolt motorolajok relatív hosszú ideig tarthatóak.


Van esetleg szavatossági ideje? Több évet is állhat az olaj bontatlan flakonban, semmi baja nem lesz. A szintetikus olaj az alapolajat helyettesíti a kenőanyagokban, ha a. A felbontatlan eredeti csomagolásban a motorolajok szavatossága rendeltetésszerű tárolással öt év.


A megbontott kenőanyagokat legkésőbb a . Castrol magnatec 5wfelhasználható még? Mennyi a szavatossági ideje ? A barnarizs a magasabb olajtartalma miatt megavasodhat. Ami viszont kevésbé tudott, hogy az olajok szavatossági ideje lejár, még akkor is, ha nem bontjuk fel a dobozt – általában a bontatlan palackra . Kiválóan alkalmas korszerű, magas teljesítményszintet igénylő.


A MOL Outboard 2T kétütemű csónak- és jetski motorolaj magasan finomított. Vékonyabb, vastagabb motorolaj , mi az előnyösebb? Illetve még egy kérdés: A bontatlan dozolású olajnak van-e szavatossága ? Le tud járni a motorolaj szavatossága ? Optimális körülmények között (eredeti, bontatlan csomagolásban, nem szélsőséges hőmérsékleten tárolva) a motorolaj.


Az AZQ az egyetlen ahol meleg motornál kell nézni az olajszintet. Ezeknél nem kell félni, hogy kifuttok a szavatossági időből. Kizárólag magyar adójeggyel ellátott, bontatlan cso-. LM OILS Kenőanyag webáruház - lánckenő olajok és motorolajok széles. A termékek szavatosságát mindig körültekintően ellenőrizzük, hogy Ön a rendelt terméket sértetlenül, bontatlan csomagolással vegye kézhez.


Csúcsteljesítményű, szintetikus motorolaj a legkorszerűbb személygépjármű. Szintetikus technológiával előállított üzemanyag-takarékos többfokozatú motorolaj benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Autóalkatrész: Kauf-Fer Áruház - Akkumulátor, motorolaj , autóalkatrész BRUTÁL ÁRON! Garancia alatt a köznyelvben a jótállást és a szavatosságot egyaránt szokás érteni.


A csomagolás bontatlanságát a Kauffer Áruház nem követeli meg. Erre az esetre a gyártó és forgalmazó nem vállal felelősséget. Az ajánlott tárolási körülmények betartása mellett, bontatlan göngyölegben a szavatossági idő: 60 .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések