2019. február 13., szerda

Méretpontos gumiszőnyeg autóba

Első években csak gumiszőnyeg nagykereskedésével. A Gledring méretpontos gumiszőnyegek termékek. Megfelelnek az autóiparra vonatkozó minden európai előírásnak és törvénynek. Rigum gyártmányú, méretpontos autószőnyegek és gumiszőnyegek hótálcák és.


Az általunk kínált termékek, gumiszőnyeg , autószőnyeg , csomagtértálca, . Méretpontos autószőnyeg esetén testre szabhatja, így azt autójának . Az autó gumiszőnyeg főleg a sár és a hólé ellen véd. A hólé a különböző fagytalanító szerek miatt sós-savas összetételű, ezért . Rezaw méretpontos gumiszőnyeg csomagtértálca Heko légterelő és Armster. Az autószőnyeged mellé egy 8ft értékű ajándék törlőkendőt is csomagolunk, . A méretpontos gumiszőnyegek szagtalan gumiból készülnek.


A speciális összetétel véd a sós korrózió ellen, a gumiszőnyeg (különböző magasságú) pereme . MAXSPEED univerzális autószőnyeg szett, textil, 4db, Fekete. FROGUM gumi autószőnyegek. A PETEX méretpontos autószőnyegek és méretpontos gumiszőnyegek. A gumiszőnyeg szettek autóspecifikusak , teljesen az autó belsejéhez vannak tervezve.


A legszélesebb autó gumiszőnyeg választék a legjobb áron a Fekmester. Gumiszőnyeg , hótálca. Kiváló méretpontos gumiszőnyeg , méretpontos hótálca.


Gyári minőségű, szagtalan gumiból készült peremes gumiszőnyeg. Webshopunk kínálatban megtalál minden olyan autóalkatrészt, autó ápolási és autó felszerelési. PETEX - gumiszőnyeg , származás, minőség, garancia, termékek, leírás. Autószőnyeg textil B típus fekete plüss. A PETEX gumiszőnyegek a legkiválóbb alapanyagokból készülnek és a legmagasabb.


AUTÓSZŐNYEG GUMI 4DB FEKETE. A peremes gumiszőnyegek autó típus szerint is kaphatók. Javasolt a méretpontos gumiszőnyeg , mivel az nem csúszkál, nem mozdul el.


Ki ne csodálkozott volna már azon, hogy milyen luxus körülményeket alakítottak ki a kamionok utasterében, hűtőszekrény, ágy, polcok, . A gyári rögzítés pontokhoz kapcs. Szín:fekete Anyag:gumi Szett:4. Autó gumiszőnyeg tálca 1db. Peremes kialakítású gumi autószőnyeg.


Prémium db-os autószőnyeg garnitúra bőrbe hímzett felvarókkal ellátva választható feliratokkal. Gyártmány: Típus: Terméknév: Kép:. Fabiaés méretpontos utángyártott gumiszőnyeg garnitúra.


Univerzálisan felhasználható, 4db-os, autós szőnyeg, szinte bármilyen autó típushoz jó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések