2018. augusztus 20., hétfő

Telekhatár térkép

A zártsorú beépítési mód már az első kataszteri térkép (ld. címlapon) tanúsága szerint . BELTERÜLETBE CSATOLÁSOK. Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, KIK-FOR Kft. A vektoros digitális kataszteri térképek adatszolgáltatása a földhivatali . A terepi felvételhez használt folt- és kataszteri térképeket a Földmérési és Távérzékelési Intézet.

Komárom-Esztergom megye. Bács - Kiskun Megyei Önkormányzat, mint a területében legnagyobb. W Kormányhatósági fondokból kiemelt térképek - Helytartótanácsi. Illetékességből került a Pest Megyei Levéltárba a Bács – Kiskun Megyei Levéltár-. Térképtár (S szekció).


Kataszteri térképek (NkK) és a Nagykőrösi Nyomtatott és sokszorosított . Székhelye: Kecskemét.

Anyaga a kataszteri iratok, kataszteri térképek és birtokívek iratsorozatára oszlik. A Savaria Megyei Hatókörű Városi Múzeum Fénykép Gyűjteményének egyik felvétele. Magyarország erdőrészleteinek mobiltelefonos böngészőn használható on-line térképe. Több év telt el, mire a . VI TÉRKÉPEINEK (DB) RESTAURÁLÁSÁRA, 330. KATASZTERI TÉRKÉPEK FERTŐTLENÍTÉSÉRE ÉS SZÁRAZTISZTÍTÁSÁRA AZ MNL.


A térképen több temető . A kataszteri térképek digitalizálása Magyarországon . Terv ellátottság lekérdezés. A BÁCS - KISKUN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT LEVÉLTÁRÁNAK . Solt mezőváros gyarapodását és fejlődését járási, illetve megyei székhely. Kiosztásra került 11. A megyei területrendezési terv akkor megfelelő, ha az minél szélesebb körben bírja az.


Hozzátette, hogy a Vas Megyei Levéltárnak azért a kataszteri térképek digitalizálására esett a választása, mert rendkívül sokoldalúan . Országos gyümölcs termőhely kataszter. Hálózati potenciál térkép.

Múzeumi anyagok közül: Zala és Vas megye kataszteri térképei. Csongrád Megyei Földhivatal vezetője, Tóth Sándor, az agrártárca . Návay birtokok közül, a Kistanya területén, és Karabukában, - a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések