2018. augusztus 10., péntek

Balatoni vitorlások

Balatoni vitorlások

A belvízi kedvtelési célú vitorlás kishajó-vezetői képesítés belvízen - beltenger kivételével - kedvtelési. Vizsgára bocsátás feltétele a tanfolyam elvégzése. Vitorlás oktatás Manővertréning. Aki az előírt óraszámot kevésnek tartja, természetesen . First-Yacht vitorlás.


Balatoni vitorlások

Gyere velünk vitorlázni ! Jó fej táborosok és oktatók, garantált jó hangulat. Balaton és a vitorlázás ! Gyönyörű, parkos kikötő, sok fű, tiszta víz. Színes programok a parton is . Az 1-napos vitorlázásaink alkalmával a gyakorláson van a . Belvízi hajóvezetői tanfolyam.


A vitorlás oktatás elsősorban gyakorlatorientált. Az alapmanőverek átismétlését követően tovább finomítjuk vitorlázó tudásunkat. A tanfolyam célja az osztrák- illetve német vitorlás szövetség által kiállított. A BMVI sokféle vitorlázással kapcsolatos tevékenységet foglal magában, legyen az sétavitorlázás , vitorlásversenyzés , vitorlástanfolyam vagy vitorlástábor. Kötélhajó sétavitorlázás!


Beneteau Magyarország: vitorlás és motoros yachtok értékesítése. A Pannon Yacht a prémium kategóriás francia Beneteau hajók forgalmazója. Válassz vitorlás tanfolyamaink közül kezdőtől a versenyszintig, áprilistól novemberig.


Egyéni tanfolyamok , tudásfrissítés, bérlésre felkészítés, tengeri jogosítvány . Ez a balatoni vitorlás iskola speciális távoktatási képzésével élen jár a vitorlás iskolák között. Egy vitorlás tanfolyam hét vagy öt nap. A felkészülési idő a . Számos lehetőség közül választhat az, aki szeretne megtanulni vitorlázni. Ugyanakkor az adott tanfolyam kiválasztásánál . A hajós tanfolyam alapvetően két részből áll: elméleti és gyakorlati anyagból. Nyári napközis vitorlástábor ! Egyesületünk elkötelezett abban, hogy minél több gyermeknek bemutassa, azokat a . A Nemzeti Fejlesztési.


KEDVTELÉSI CÉLÚ VITORLÁS KISHAJÓ VEZETŐI KÉPZÉS. Következő tanfolya10. Sport és Kedvtelési célú kishajóvezetői tanfolyam Pakson ! Kisgéphajó és vitorlás kishajó együtt: 110. Ft hatósági vizsgadíj.


Ajándékozz élményt Karácsonyra, hajóbérlés, vitorlástanfolyam vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések