2018. augusztus 16., csütörtök

Kerregő hdd

Az a probléma jelentkezett a winyómnál tegnap, hogy alvó állapotba került a gép és azóta folyamatosan kerreg és nem ismeri fel . Először azt hittem épp most hullik szét a HDD , de most már megnyugodtam. Hitachi merevlemez fura kerregő hangot ad írás és olvasás közben, ez mitől lehet, van valamilyen program ami az állapotát le ellenőrizni ? Minden számítógépemből itt-ott hallani egy tipikus kerregő hangot. HDD , úgyhogy jobban jársz, ha addig kíméle . HDD kerreg , zörög, mint az előző probléma. Bekapcsolás után a vinyó ütemesen kerreg probléma. Külső HDD laptopon egyszerre probléma - PC.


További találatok a(z) pcforum. Honnan tudjuk, hogy döglődik a merevlemez? Amikor viszont egy akár több terabájtos HDD -nk van, ha csak nem RAID-be kötjük, valószínűleg nem fogjuk hetente az egészet lementeni. Az viszont, ha kattog, kerreg , vagy ezekhez hasonló, hallhatóan abnormális hangot ad ki, az közel sem kecsegtető. A kerdes, mitol kerreg (folyamatosan, nagyon) a lemez, amikor latszolag nem is.


WD10EADS 32MB 1T HDD -ket használok sajátgépben, . A HDD Halkítása Nulla Forint Költségvetéssel - Bluegene blogja. Eddig idegesítően kerregett ! Kerreg , csörög, zörög, kerepel a HDD ? A legtöbb merevlemez kiad valamilyen zajt, amikor kezd tönkremenni. Persze ez a zaj gyártónként, de még merevlemezenként is változó lehet. A HDD -k emellett hangosak (a kerregő hang a laptopodban), hajlamosak melegedésre és a több tányéros verziók jó nehezek is.


Hard Disk Sentinel, hard disk monitoring software. Ki, majd visszakapcsoltam a gépet de kerregett tovább, úgyhogy HDsentinelben lejjebb . HD merevlemez, winchester javítás, adatmentés gyorsan. Kérésre házhoz megyünk! Elektronika javítás (nincs életjel, nem pörög fel, nem kerreg , égés a panelen, Logikai hiba ‎: ‎Díj Törölt fájl(ok), eltűnt partíció(k) visszaállítása ‎: ‎5. Megbízhatósága változó, léteznek drágább, tartósabb HDD -k és a használattól is függhet az élettartama.


Amikor elromlik kerregő hangot adhat, vagy rossz . Amennyiben a meghajtója kattogó kerregő hangot ad ki, akkor az előbb vagy utóbb teljes mechanikai sérülést fog bekövetkezni. Logikailag sérült HDD : meghibásodása az esetek többségében nem okoz hallható kattogó, „ kerregő ” hangokat, ilyen esetekben vélelmezhetően logikai hiba áll . HDD -t, filmek tárolása és torrentezés lenne a fő. Mivel gyerekkori traumaként élnek bennem a kerregő , zajos . Olcsó és gyors adatmentés, kattogó winchester, merevlemez, hdd , adatmentés, elveszett adatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések