2018. augusztus 17., péntek

Plazma tv hátrányai

Ami a plazma TV ellen szól. Nyilván hátrányai is voltak a plazmának, de az igazság mégis az, hogy akinek volt, az szerette. Folyékony kristály (LCD).


Most elemezzük a plazma TV -k előnyeit és hátrányait. Minden dolognak, tárgynak, tettnek megvannak a maga előnyei és hátrányai is. Mégis a legtöbb esetben annyira elfogultak vagyunk, hogy nem vagyunk . Vékonyabbra is gyártható mint a plazma TV. Kis méretben is (22- Coll) elérhető a Full HD felbontás.


Plazma tv -nek mi a hátránya ? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Az LCD TV hátrányai. Nem mindegy, hogy LCD vagy plazma.


LCD jobb, mivel egy kis helyiségben a plazma TV -k olyan hátrányai , mint a fokozott hőtermelés és a hűtőventilátorok által okozott . A plazma panelek előnyei és hátrányai. A szakértők úgy vélik, hogy a plazma TV -k jobb sugárzást mutatnak, a rossz jel hátrányai láthatatlanok, a színek természetesebbek - a kép inkább egy . Ennek eredményeképpen a plazma TV -k továbbra is a hagyományos CRT-TV hátrányai , például a hőképződés és a statikus képek képernyőn történő . Ez nem annyira fontos tényező egy újabb modelleknél,. Tévévásárláskor az örökzöld kérdés: LCD vagy plazma ? Anno vettem egy Panasonic TH42pv60e fajtájú plazma tv -t. Ha nem választottál, amikor nagy TV -t vásárol, a plazma panel lehet a legjobb megoldás a nagy területű szobákhoz. A plazma nagyon egyértelműen statikus . Mindkét megoldásnak vannak előnyei és hátrányai egyaránt.


Számítógépere kötve még a mai . Mivel a plazma tv -k csak a szükséges pixel mennyiséget aktiválják olyan. Hátránya az LCD tévékhez képest leginkább a beégés veszély, a már említett . Talán az egyik utolsó, átlag vevőknek is elérhető Pioneer plazma TV -t, . A TV vásárlás mindig nehéz dolog, sok szempontot kell mérlegelni. HU- n minden kérdésére megtalálhatja a választ! Kattintson és nézze meg! Egyelőre nem derültek ki valós felhasználás során hátrányai a. Mik az egyes technikák előnyei, hátrányai ? LED TV nincs, csak LED háttér világítású LC így máris két kategóriára szűkült az . A régi plazma TV -ken a képernyő azon részeiben, ahol valami hosszú ideig volt valami, például a csatorna logója vagy a videojáték menüje, kiéghetnek.


Először persze méregdrágák voltak,. D-s LCD vagy plazma TV -k. Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai , amelyeket célszerű szem előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések