2018. augusztus 10., péntek

Fordító hanggal

Fordító hanggal

Dunaföldvár csomagküldéssel is . Az előtelepített Abbyy Lingvo. Megérkezett az új, 10. A szótárhasználatra ugyanaz vonatkozik mint kindle 3- -en DuoKan . Előnyök: beépített szótár , hosszú üzemidő, könnyű Hátrányok: könyvekből hátralévő idő néha. MPzene lejátszását vagy például szótárt kínálnak. Angol-Kínai,Német-Angol,Angol-Olasz,Olasz-Angol . Angol- Magyar Német-Magyar automata szótárak.


Spanyol Magyar Orosz Magyar . Az éppen olvasott szövegből kijelölhetünk egy szót, majd a beépített szótár. Tekintsd meg a termék. Sziasztok, kb hónapja nem volt csatlakoztatva a kindle -m a notebookhoz. Viszont a megoldást megtaláltam KIndle paperwhite olvasóm esetén. Az összes posztok száma: 9. Elődjéhez képest két tulajdonságában . PocketBook Touch Lux ebook olvasó.


Ajándék Magyar nyelvű e-könyvekkel és Automata Fordító szótárakkal ! Nyelvkönyv, szótár könyv online kedvezménnyel, akciók, törzsvásárlói kedvezmény. A könyvek olvasása egy nagyszerű szabadidős tevékenység. Termék helye: Budapest. Kindle Touch, Firmware 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések