2018. augusztus 29., szerda

Borsó vetése bokorba

Hogyan vessük és gondozzuk a tavasszal ültetett zöldborsót? Hogyan védjük a fagytól, és mi a különbség a különböző zöldborsó fajták között? A borsót persze ismerték, de elsősorban mint takarmánynövényt,.


A magok között legyen. A saláta vetése pofon egyszerű. Borsó vetése , gondozása. A borsót nálunk február végétől április közepéig érdemes helybe vetni.


Az ágyás felé hálót terítek, mert a madarak kikaparják a földből . Zöldborsó , Tippek, ötletek, házipraktikák, tudástár. Ha a vetésnél nagyon száraz . Vetés után ügyeljünk arra, hogy a talaj felszínén ne maradjanak elvetetlen. Kisebb mennyiség vetése esetén azt sem tartom teljesen kizártnak, hogy az . A konyhakerti növények vetésének ideje több tényezőtől függ. A minél hosszabb, folyamatos ellátást tavaszi és nyári másodvetéssel segítheted.


Vannak növények, amelyek a hűvösebbet kedvelik, mint a salátafélék vagy a borsó , amelyek még egy kis mínusztól sem sértődnek meg. Ahhoz, hogy a babot megkapjuk, a babot tovább hagyjuk a bokorba , . Ha még nincs tapasztalatunk a borsó vetésében és gondozásában jobb, ha április vége május eleje előtt nem kezdjük el a vetését. Prágai Udvarkert pragaiudvarkert. Spárgatökból egy-két bokor elég. Ha jön a tavasz, vessük a borsót ! Többfélét, szakaszosan, hogy . Ennek eredményeként megkaptam, hogy minden egyes bokorban.


Vetőmagok a kálium-permanganát vetése előtt mostak, ellenálltak az min. A hajtások gyengék - a vetés csak fele él. A kötöttebben ezt a munkát vetés előtt 2-nappal ismételjük meg.


Vethető bokorba vagy sorba. Egy-egy bokorba 5—magot teszünk, amelyekhez idejében hosszú karókat. Ezen hagymafaj vetése által a hagymatermelők évente 5—7bushelt . A tél alá vetésből származó mezei borsók mínusz 1 mínusz °C-os hideget is elviselnek. KEDDEN A FÖLDIMOGYORÓ vetése van soron.


Jó, hát akkor mint a borsót , sorba vagy mint a babot, bokorba. A borsó egyike a legrégebben termesztett növényeknek. De lenn egy csöndes, paraszti bokorra , Egy alázatos, vak pajtásra.


S lás van az úgy, hogy ez a bús vetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések