2018. június 11., hétfő

Angol fogalmazás a nyári szünetről

Csésze kávé – cup of coffee – kap of kofí. Glosbe ingyenes online. Kérek egy koffeinmentes kávét és egy fahéjas tekercset, szivi.


Ez egy villásreggeli, az angol szavak „reggeli” (reggeli) és „ebéd” ( ebéd). Ha nem iszom a reggeli csésze kávét , akkor nem tudok felébredni, hogy munkába menjek. Egy kávét cukor nélkül, legyen szíves. Tojás nélküli szendvicset kérek.


Legendás, hogy a spanyolok mennyire nem beszélnek angolul. UN CAFÉ CON LECHE (un káfé kon lecse) - hosszúkávé sok tejjel . FORDÍTÁS: pincérnő: Elnézést. Kávét vagy teát kér, amíg várakozik?


Mit szeretne inkább, kávét vagy teát? Kaphatnék egy csésze kávét ? Kiejtést is kérek hozzájuk! Nem kérek se kávét , se teát. Nem fog vele se beszélni, se válaszolni az e-mailjeire.


Neither Evanor Jane has. Köszönöm, nem kérek kávét. Pincér: két pohár sört kérünk. Meg egy angol újságot. Maga angol újságot olvas? Kérem , foglaljatok helyet. Mivel kínálhatlak meg benneteket? Hozhatok valamit inni?


Egy, három, vagy épp tíz éve tanulsz angol szavakat. Hogyan használod a please szót angolul ? I´ll ask in the kitchen. Waiter: Are you ready to order, Madam? What would you like for the . Eine Flasche Mineralwasser bitte - Egy üveg ásványvizet kérlek.


Ich hätte gerne eine kóla- Kóst szeretnék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések