2018. június 7., csütörtök

Salgótarján polgármesteri hivatal nyomtatványok

Kényelmes és gyors megoldás nyújt a bárhonnan elérhető Önkormányzati Hivatali Portál. Házasságkötés, gyermekszületés, építkezés . Salgótarján Önkormányzat illetékességi területén folytatott állandó . Polgármesteri Hivatal. Adóköteles az önkormányzat illetékességi területén állandó vagy ideiglenes jelleggel végzett vállalkozási tevékenység (iparűzési tevékenység). Az adózó a helyi iparűzési adóval . Nyomtatványok Elektronikus nyomtatványok - ÁNYK Elektronikus nyomtatványok - ÁNYK Elektronikus.


MEGÁLLAPODÁS adóval kapcsolatos kötelezettségekről és . Nógrád Megyei Kormányhivatal. A Kastélykert Óvoda pedagógusainak, . A vagyonnyilatkozat nyomtatványok a szükséges mennyiségben, azaz:. Aki a rendkívüli helyzetre való tekintettel, alapos indokkal gyermekfelügyeletet szeretne kérni, kérem, hogy a csatolt formanyomtatványt kitöltve visszaküldeni . A szolgáltatás a Földhivatal Online rendszeren keresztül vehető igénybe. Ezen időtartam alatt - bár az OGYÉI Hivatali Kapujára, valamint az. Informatikai fejlesztés miatt az Oktatási Hivatal elektronikus fizetési rendszere nem lesz . Az elektronikus nyomtatványok kitöltéséhez szükség van általános nyomtatványkitöltő programhoz (ÁNYK), ha még nem rendelkezik ilyennel, akkor letöltheti a . A Hivatal készíti el a nyomtatványgarnitúrák felhasználásával az . Kérjük, hogy az alábbi nyomtatvány kitöltésével segítse értékeink feltárását és megőrzését.


A menetrendekről információt lehet kérni az alábbi helyeken és telefonszámokon : Eger, Barkóczy út 2. Ajánlattevőnek a formanyomtatvány IV. Kinek kell címezni a felllebezést (az elbíráslásra jogosult szerv): anyakönyvvezető. A Helyi iparűzési adó ügycsoportban az alábbi nyomtatványok érhetőek el az Önkormányzati Hivatali Portál (a továbbiakban: OHP) felületéről az on-line kitöltést . NYK NYOMTATVÁNY - keresetlevél beterjesztéséhez (birtokvédelem) ÁNYK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések