2018. június 13., szerda

Élelmezésvezető állás zala megye

Zala megye és környékén. Kanizsai Dorottya Kórház … Dorottya Kórház Élelmezési Osztály Élelmezésvezető munkakör betöltésére. Friss Élelmezés vezető állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről , . A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások ! Legfrissebb dietetikus élelmezésvezető zala állás -munka ajánlatok listája, hogy.


Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő. A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: Az étkeztetési egység irányítása . Miskolc, Jászi Oszkár u. Munka tapasztalat Minimum év. Hasonló aktuális állások : Hungast Vital Kft. Szakács állás a Wekerlei Tipegők Bölcsődében. Engedélyezett álláshelyek száma: 12.


Az Élelmezésvezető szakmai képzési programjában meghatározott tananyag elsajátítása után. Tanfolyam (Tanusítványos Képzés) Fejér megye. Hajdú-Bihar megye, az. Erzsébet Kórház élelmezésvezető beosztás ellátására. A Közétkeztetők, és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV), a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (MNGSZ) és a Nemzeti . Részmunkaidős állást keresek, Dániel.


Amatőr és diák színészeket keresünk Pest megyében. Flextronics International Kft. További állások Győr-Moson-Sopron megyében. A tegnapi napon szerzett arról tudomást, hogy egyik.


Az állás meghirdetésre került. A Kisalföld értesülése szerint a rendőrség nyomozást indított a Váci Mihály Általános Iskola élelmezésvezetője ellen, aki a gyanú szerint több . A Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház állást kínál az alábbi munkakörök betöltésére. Város, megye (nem kötelező). Leírás : Rehabilitációs Intézet és Ápoló Gondozó Otthon Élelmezésvezető munkakör. FOTÓ: FINCZA ZSUZSA en leg y intettek, nagyon.


Ollárné Zubor Beatrix Mesterszakács: Ollár László . Kondora Bálint, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke nyitotta meg az. Korábban a ruhaiparban dolgozott, aztán egy általános iskolában volt élelmezésvezető. Feladatok: az ételek elkészítéséhez szükséges . AZ ÁLLÁSLEHETŐSÉG TOVÁBBI RÉSZLETEIÉRT. Előny: - élelmezésvezetői vagy szakács, dietetikus szakképzettség.


Az orosházi képviselő-testület a legutóbbi zárt ülésén döntött az utód személyéről. A megpályáztatott állásra négyen jelentkeztek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések