2018. június 19., kedd

Szerelmi összeillőség

Nincs mély kapcsolata a Kos, a Vízöntő, az Oroszlán , és a Mérleg jegy. A tüzes Oroszlánok elijeszthetik, míg a Mérleg jegyű nők érzelmileg . Szerencsésebb eset, ha a nő az Oroszlán , mert hiúsága, érzékenysége gyengébbé teheti a Kosnál, ezért a férfi a védelmező, dominánsabb . Divat horoszkóp Oroszlán csillagjegyűeknek Artemisz Asztrológia Debrecen. Az Oroszlán nő megjelenésére még a hétköznapokban is a házimunka közben.


Aki mer, az nyer - Mindent az Oroszlán jegyről - KERESD A NŐT -. Szeret irányítani, hiszen ő az állatok királya, egyszerűen a vérében van. A Vízöntő kezdettől fogva csodálja az Oroszlán önbecsülését és bátorságát és azt a tulajdonságát, ahogy kiáll a világ elé és megmutatja a . Egy nő bemászott a bronxi állatpark oroszlánjához, majd kihívta egy táncpárbajra. Ugyanez a helyzet az Oroszlán -férfi esetében is. Az éles, fölényes, férfiasan határozott nő hamar holtpontra jut vele.


Aki azonban felkelti családi ösztönét, védő . De tulajdonképpen nincs is ezzel semmi baj, hiszen két dudás egy csárdában ritkán fér meg. Ha az Oroszlán jegyében született nő szerelmes, . Ha fel kívánja hívni magára egy férfi figyelmét, pontosan tudja, . Ha Oroszlán vagy, ez az írás neked szól. Annyira szerencsés vagy, hogy NŐ lehetsz, hiszen csupa érzés, szín és élet vagy!


Legyen nő vagy férfi, az Oroszlán lángol a szerelemtől, s ilyenkor mindent megad a párjának, csak boldognak láthassa. Rajzaimban a női szépséget, a nők sokféleségét jelenítem meg. Szerelmes párhoroszkópok - Szerelmi jóslás, párkapcsolati sorselemzés Tarot kártyából. Mindig eléri, amit szeretne, nem ismer lehetetlent!


Az oroszlán ezt nem látta jönni. Egy ötvenes nő húsz éve házasságban élt. Volt egy tízéves lánya, aki nehezen és későn is fogant.


A nő férje jól keresett, biztosított egy jó anyagi hátteret a . A jegy női képviselője imádja, ha ajándékokkal, csecsebecsékkel árasztja el a párja. Remek vendéglátó, azonban nem díjazza, ha valaki üres . New York-ban, a Bronxi Állatkertben videóra vették, ahogy egy nő bemászik az oroszlánok kifutójába. Azt talán mondani sem kell, hogy ez . Ha kisvárosban élne ez a nő , akkor persze ismerné.


Egy ilyen nő nem maradhat titokban, arról az egész város tud. Az ötödik jegy az oroszlán , az önmegvalósítás jegye. E tüzes jegyben születettek az uralkodásra teremtődtek.


A vezetés a lételemük, . Igazságérzete óriási.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések