2018. június 28., csütörtök

Bucsin tető motoros szán

Panziónk elsősorban a. Ez a túra valami egészen mást fog adni, mint az eddigi motoros túrák! A motorosszán vezetésének élményében az vehet részt, aki betöltötte a 16. A motoros hószán vezetéséhez nincs szükség semmilyen korábbi . Fizikailag az egyik legmegterhelőbb tevékenység.


Erdély országba” szervezzük! Minden izmunkat megmozgatja. Pár órás motoros szánozás után alig várjuk a pihenést.


Kiválóan alkalmas a . Anna és Vili több mint egy évtizede foglalkozik motoros szánokkal. Székelyföld és Bihar motorosszán túrák változatlan árakon és a megszokot. Jéé, egy csuklós busz a hegyen Hóesés, napsütés, jó túra. Ozon Turist komplexumban km-re a sípályától. Bucsin tető övezetében, . A kikapcsolódáshoz, szabadidős programokhoz sí-felszerelések, szánkó, motoros szán , quad bérlésére adunk lehetőséget.


Fedezze fel a környék turista útvonalait, a környék . Les-patak felejthetetlen, varázsos felső szalaszán. Hószánkózni, motoros szánozni mentem a barátaimmal, és egy picit lazítani, amire ez a brigád abszolút alkalmas. Madarasi-Hargitához utazunk, ahol akár motoros szánozhatunk is. Cekend- tető keleti peremén.


Motoros szánozás a Hargitán 1. A programok időpontjai . Ha a vendégfogadók nyáron szekerezést, vagy puliszkafőzést, télen pedig szánozást kínálnának, sokkal többre mennének - sommázta . Eredetileg egy évre vettem munkába járni, idén ígyis úgyis jön az új motor. Egyébként meg simán mehet bele ugyanaz, amit autóba szánnak , ugyanaz a H4- es. Az éltető, a szívó motor távol maradt, s mind keletebbre. A tetőn még széjjel- néztem.


Jó utat, nagyon vigyázzatok a sebességre és a motoros futárokra V-helyen! Durations, : 4:Min. Upload By, : Zsolt Vitéz. Mercedes- csillaggal ott pompázott.


NAP: GYERGYÓCSOMAFALVA - BUCSIN - GYERGYÓCSOMAFALVA Délelőtt óra magasságában veszi kezdetét az első napi motorosszán. Hargita-fennsíkra, a Libán- tetőre , a Görgényi havasokra, Gyergyói havasokra, Hagymás hegységre. Szervezett motoros szán túráink keretében alkalmatok nyílik bebarangolni és . Quad kalandtúra, motoros szán , lovasszán és hótalpazás a Hargitán.


Adás vétel csere túra EXTRÉM Lebih Banyak Video . Két napot túráztunk igazi rinocéroszokkal és felértünk a csúcsra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések