2018. június 19., kedd

Ezt nézd meg viccek

Csinos szőkeség ül egyedül a bárban. Házaspár a jövőről elmélkedik. Egy veszélyes rab megszökik a börtönből, ahol évig volt fogva tartva. Az ősember kérdezi az.


Egy kígyó elmegy a szemorvoshoz, mert nagyon rosszul lát.

A szemorvos megvizsgálja, és ad neki egy szemüveget. A kígyó elmegy, majd hónap múlva. Kattints a képre és nézd meg! Halak versenyeznek, hogy melyikük ér előbb célba.


Egy apáca stoppol az úton, felveszi egy fiatal nő - Ezt Nézd Meg. Elmegy egy kövér ember az orvoshoz: - Doktor úr, le szeretnék fogyni, tud valamit. Három denevér ül az ereszen - Ezt Nézd Meg.

Innen mentve: eztnezdmeg. Egy szőke bombázó - Ezt Nézd Meg. A múlt hónapban elindultam egy futóversenyen Vicc. Elsős főiskolásoknak tart eligazítást a kollégium igazgatója Vicc.


A VILÁG LEGGYORSABB MUNKÁSAI 2. Lájkold oldalunkat, minden nap új viccek ,kèpek jelennek meg! Vicces, humoros kèpek, viccek. Egy öreg székely utazik a vonaton - Ezt nézd meg.


Saved from eztnezdmeg. Egy csinos nő ül a vonaton egy kabinban egy katonával. Vicc , Szőkenő viccek ): Megy az utcán a szívhalál és az agyhalál.


Azon vitatkoznak, hogy melyikük az. Látod ott azt a szőke nőt? Egy idős bácsi a műtőasztalon az operáló orvosnak (aki véletlenül a veje ): - Figyelj. A pint Bogdánné Nikoletta fedezte fel.


Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten.

Gyónás A gyóntatófülkében egy öregember ezt mondja a papnak: - éves vagyok. Csodás feleségem van, aki éves. Egy úriembert a villamoson megszólít egy jóképű srác - Ezt nézd meg Math Equations . Hát nézd , barátom, egyelőre gyakorolom. Trappolás közben már tudok kakálni, de a farkammal még nem tudom elhessegetni a legyeket.


A tanárnő miniszoknyában megy be dolgozatot íratni - Ezt nézd meg. Nézd csak, ott az a befejezetlen ház, otthagyták, elmentek. Nézd meg magad a tükörben, megőszültél!


Ha unod már a nyuszikás, répatortás vicceket, nézd meg ezeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések