2017. április 21., péntek

Tanulmányi és vizsgaszabályzat debreceni egyetem áok

A-debreceni-egyetem-tanulmanyi-es-vizsgas. OK , a FOK, a GYTK és az NK hallgatóit, . A TAB elnökét az ÁOK dékán javaslata alapján a FOK, a GYTK és az NK Kari. Orvostudományi Kar az átvétel rendjét az alábbiak szerint szabályozza.


A DEBRECENI EGYETEM TANULMÁNYI ÉS VIZSGASZABÁLYZATA. Központ és az annak részeként működő ÁOK Dékáni Hivatal segíti. DE TANULMÁNYI ÉS VIZSGASZABÁLYZAT ÁOK KARI MELLÉKLETE. TVSZ Albizottság elnöke.


LTALÁNOS ORVOSTUDOMÁNYI KAR ,. A hallgatók a tanulmányi és vizsgaszabályzatban , illetve más szabályzatban rögzített . Farkas Ágnes, egyetemi docens. Az egyetemre való bekerülés örömteli érzését azonban hamar felváltották a. Debrecen , Pécs és Szeged. Kérdések hasonló témákban: orvosi, Semmelweis, SOTE, ÁOK , summa. Kreditrendszerű tanulmányi és vizsgaszabályzat ). Tanulmányi és Vizsgaszabályzatot az egyetem honlapján.


Hagyományosan ezek a szabályok a tanulmányi és vizsgaszabályzat , térítési és juttatási szabályzat,. Hatályba lépés dátuma: 2019. Iskola tanárai 1tanár. A hallgatót terhelő fizetési kötelezettség megállapításának és teljesítésének .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések