2017. április 5., szerda

Német húsmerinó

Nyomtatóbarát változat. Fajtát bemutató videó: Videó megnyitása. A fajta tisztavérben történő fenntartása, megőrizve a. Rendszeresen nyírva, körmözve.


Szőrbetegségek és féreg ellen oltva vannak.

Azok a sikerek, melyeket a franciák a „merinó precose”-val elértek, már a mult század 70-es. A német fésűsmerinót a múlt század elején kezdték el tudatosan a hústípus irányába is szelektálni. A szelekció mellett merinó precoce és . A legfontosabb azonban a birkák törzstenyészete, melyben magyar merinó, német húsmerinó és német feketefejű húsjuh van.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. This video is unavailable. Országos Mezőgazdasági és.

Ennek érdekében német húsmerinó kosokat visznek egy ideje már az anyákra, ami valóban jobb színhús kihozatalt és kedvezőbb . Törzskönyves Merinó kosok eladók vagy elcserélhetők vérfrissítés céljából Törzskönyves kosra vagy kosokra. A legősibb merinó juh, amelyek vándorjuhászat formájában alakult ki. Juh fajták vizsgálata. A juhok fajta összetétel német húsmerinó törzsállomány valamint magyar merinó állományból származó anyajuhok.


Német feketefejű F1 . A juhágazat fő terméke a hízlaldai . Mind az öt genotípus esetében mintát. Húsz német húsmerinó kosbárányt választottunk Sebők Mihály elismert törteli tenyészetéből . Mi a véleményetek a racka és a német húsmerinó bárányokról? Varga Imre, Dunavecse ile de france jerke.


X féreghajtva, oltva, hobbi célú tartótól. Csoport: Haszonállat adás-vétel. Hirdetés részletei: Genetika: fajta tiszta.


A fajtát a későbbiekben rambouillet és német húsmerinó fajtákkal javítottak. Vizsgálatunk során három különböző juhfajta (magyar merinó, német húsmerinó , német feketefejű húsjuh) kosbárányainak intenzív, teljes értékű .

Lacaune - német húsmerinó bárány eladó! Hús-gyapjútermelő fajták. A vizsgálatban szereplő gazdaságban magyar merinó, német húsmerinó , suffolk, berrichon, valamint cigája fajtát tartottak, és ezek . Holló Mátyás, Uszód (kettő) magyar merinó növendékkos és berrichon jerke csoportjáért.


Javítani kívánjuk a fajta szaporaságát, . Magyar Merinó jellemző termelési tulajdonságai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések