2017. április 12., szerda

Baon balesetek tegnap

Bács-Kiskun megyében az elmúlt órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a . Ittas vezetés miatt javasolnak vádemelést a kecskeméti. Vádemelést javasolnak egy embercsempész ellen a bajai rendőrök. Halálos baleset történt az 53-ason Tompánál.


Két gyalogost gázoltak Kiskunmajsánál, egyikük a helyszínen meghalt. A mentési munkálatok jelenleg is folynak. Kigyulladt és leégett egy busz az M0-son Szigetszentmiklósnál. Baleset miatt lezárták az M2-es autóutat Vácnál.


A katasztrófavédelem szerint egy autó és egy kamion ütközött össze a főút 38. Kamion és kisteherautó ütközött össze Kecskemétnél. Halállal végződött a nyárbúcsúztató buli . Ismét baleset történt Kecskemét közelében. Pizzával érkeztek a kórházhoz a pécsi ultrák. Meghalt a motoros, aki járművével egy vaddal ütközött össze Felsőörs külterületén, vasárnap, kora délután, közölte Kucsera Katalin, megyei . Hivatalosan is azonosították a dunai hajóbaleset két áldozatát.


A helyszínre helikopter, járőrhajó, motorcsónak, . Tegnapi napon a Margaréta Otthon egyik lakója. Nagy baleset volt Mánfánál és Szigetváron is. Egy Mazda kisteherautó a . A légtorna vonzza a békési . Vasárnap a Tótkomlós rallyn baleset történt.


BAON Ungor Pál az izsáki labdarúgás megkerülhetetlen alakja, a helyi. Nemzet Művésze, az MMA tagja alkotásaiból nyílt kiállítás tegnap a Keresztury Dezső VMK Gönczi Galériájában. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.


A mentőszolgálatnál hírportálunk kérdésére elmondták: . A belga rendőrség őrizetbe vett embert szombaton, miután tömegverekedés tört ki azt követően, hogy egy üldözés után egy robogós . Regionális hírportálok. Borsod-Abaúj-Zemplén - boon. Két kocsi karambolozott Szegeden, a Dorozsmai úton.


Az egyik autó az árokba sodródott. Motorossal ütközött egy autó Vásárhely közelében. Mercedesre vágyott (Origo - autó). Több tucat embert vettek .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések