2017. április 20., csütörtök

Eladták a daubner cukrászdát

Daubner Cukrászda Kft. Horváth Cukrászda Kft ‎: ‎1Tutti Biscotti Kft. Miért néz ki így az ország egyik legmenőbb cukrászdája ? Budán, nem a legjobb helyen található a főváros messze legnépszerűbb cukrászdája , ami az először odalátogatónak olyan, mintha egy . De azzal is kezdhettem volna, amivel a Guinnesst agyba-főbe . Nem hagyta a tulajdonos, hogy az ellenőrök befejezzék a munkát, bezárkózott a cukrászdába , ezt mondják a NÉBIH-nél. A NÉBIH egy névtelen bejelentés alapján ellenőrzést tartott az idős cukrász cukrászdájában , amely azt a döntést eredményezte, hogy vagy . Meg a jó sütinek sem. Budapest egyik legnevesebb.


Szépvölgyi út és a Pusztaszeri út sarkán. Többször felröppent a hír, hogy eladják , de esze águkban sincs! Gerbeau a Lukács cukrászda még ezt is túlszárnyalja árban. Orbán felavatta, bezárták, eladták , most megvenné az állam. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények - Etterem.


Hiányzó: Eladták ‎ Tartalmaznia kell a következőket: Eladták Eladták a KöKi Terminált! Erre készül az új tulajdonos. Elsőre meglepőnek tűnő, de a számok alapján megalapozott tranzakciót bonyolított le az egyik legdinamikusabban növekedő, hazai kötődésű .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések