2017. április 25., kedd

Adenocarcinoma jelentése

Adenocarcinoma - Téma:Betegségek - Online Lexikon - Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár. Jelentése heveny, éles, gyors lefolyású. Hirtelen fellépő vagy.


Adenokarcinóma ( adenocarcinoma ). Az adenocarcinoma jelentése : mirigyhám eredetű rosszindulatú daganat. Ez sok szervben előfordulhat a szervezetben, így a tüdőben is. DictZone Orvosi-Magyar szótár. A második leggyakoribb az adenocarcinoma viszonylag lassan nő és későn ad áttétet, viszont van,. Az egyes betűk jelentése a következő:.


A rosszindulatú gyomordaganatok -át az adenocarcinoma teszi ki, amely. A következő táblázat mutatja be az egyes stádiumok jelentését. A páromnál (éves) most diagnosztizáltak adenocarcinomát, ami még csak valószínűsíthető: CT eredmény ezután lesz, a tükrözés negatív, de folt mégis van a . Az orvos a bélben lévő adenocarcinoma műtéti eltávolítását javasolja. Szövettani variánsok.


Nyáktermelő adenocarcinomák. Colorectalis adenocarcinomák osztályozása génexpressziós profil alapján. ARCHITEKTÚRALIS GRADE: „… grading . A tumorok legnagyobb része adenocarcinoma , ezek szabálytalan mirigyeket képeznek.


Differenciáltsági fokukat a mirigyes és a szolid komponensek aránya . A TNM-rendszerben használt betűk jelentése a következő: A T (tumorméret) betűvel (T0-tól T4-ig) a kiinduló, azaz az adott szervben található . Amíg a Pap teszt alkalmas a CIN és a cervicalis korai invazív laphámrák kimutatására, kevésbé alkalmas az adenocarcinoma kimutatására. Pecsétgyűrűsejtes carcinoma. A vastag-, illetve végbélrák szövettani típusát tekintve leggyakrabban ún.


CIN CIN CINjelentése - Forrás: Mályvavirág Alapítvány. Tcolorectalis adenocarcinoma : diagnózis, az invázió fokának meghatározása, a daganatos betegség ellátása (EU guideline alapján). Keywords: prostatic adenocarcinoma , needle biopsy, pros- tatectomy, prognostic pathology report. A prosztatarák prognosztikai patológiai. A borderline jelzés a szövettanász részéről azt jelzi, hogy már majdnem rák - hiszen ő csak arról tud véleményt mondani, ami a . A tüdőrákoknak az alábbi négy fő altípusát különítjük el: laphámrák, adenocarcinoma , kissejtes tüdőrák és nagysejtes tüdőrák.


A CIN-besorolás jelentése. A: A GOJ adenocarcinomák és a sebészi módszerek. Ez okból ezen daganatok fénylő .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések