2017. április 24., hétfő

Narancslikőrös koktél

Narancslikőrös koktél

A nyáresti hangulat varázsához egy finom koktél is hozzájárulhat. Pár jégkockát teszünk a shakerbe, rátöltjük a narancslikőrt , a Martinit és a . A konyakot, a narancslikőrt és a citromlevet tört jéggel shakerbe tesszük, összerázzuk majd az italt előhűtött pohárba töltjük. Díszítheted narancs spirállal.


Narancslikőrös koktél

A Crépes suzette egy francia narancslikőrös palacsinta. Méltán népszerű ez az. Morafcsik Péter mutatja be a SideCar koktél elkészítését. Ha szeretnénk felturbózni a receptet, egy kis narancslikőrt is önthetünk a pezsgő mellé, de ez tényleg csak egy opció, anélkül is tökéletes.


Orgazmus koktél variációk. Próbáld ki, hogy milyen, ha a kókusz likőr helyett narancslikőrt teszel bele. Ha pedig teszel hozzá még cl vodkát és a kókusz likőr. Az alábbi italok elkészítése közben bepillantást nyerhetsz a koktélok.


A narancslikőrt narancslére, a vodkát pedig szakéra cseréld. Furcsán hangzik, de ezzel is hihetetlenül finom koktélt kapsz, méghozzá jóval . Adjuk hozzá a málnalikőrt, a narancslikőrt és a gránátalmalét. Addig keverjük, amíg a pára ki nem csapódik a pohár falán.


Helyezzük a málnaszemeket egy . Az egyszerűen elkészíthető kávéalapú koktél leginkább a nők. Minden pohárba öntsünk egy egységnyi narancslikőrt , majd jöhet erre . Ezt a narancslikőrt vodkával, sörrel, rummal és bármilyen gyümölcslével keverve mutatós koktélt kaphatunk. A cidert, a narancslikőrt és a juharszirupot öntsük jéggel töltött shakerbe. Rázzuk össze, amíg a shaker teljesen hideg nem lesz.


Narancslikőrös koktél

Végül ráöntött a forró narancslikőrt és meggyújtotta. A lángok néhány másodpercig. Bár talán egy koktél mégis jólesne! Koktélok csábításhoz.


A szilveszteri házibulik elengedhetetlen kellékei a finom koktélok , amelyeket pár perc. Blikk-tipp: A curaçao helyett használhatunk más édes narancslikőrt is. PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek.


Narancslikőrös koktél

A bort, a vörösáfonyalevet, a vörösáfonyát, a narancslikőrt , a cukrot, a fahéjat . Számos olyan koktél van, ami az évek múlásával eltűnik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések