2017. április 10., hétfő

Fontos kérdések

Az Európai Unió országaiba tartó csomagküldemények feladási díja változatlan marad. A díjszabást érintő részletek a posta honlapján . A belföldi csomagszolgáltatások díjaiban is lesznek változások. Receive export item at office of exchange.


Mindenesetre vámot nem kellett fizetni és a csomag is megjött bőven időben.

Megrendelem Mit tartalmaz a csomag ? Postapontok , csomagautomaták. A célországban a helyi posta kézbesíti a levelet a címzettnek. A csomagot a DHL elszállítja a Deutsche. Post nemzetközi postai termináljára. HDT - Nagycsomag szállítás Bútor, háztartási gép, TV,.


Díjak és futárrendelés.

Ft-ig értéknyilvánítással . MPL postacsomag díja kerül együttesen felszámításra. A UPS Magyarországon kínált bizonyos szolgáltatásai egyetemes postai szolgáltatást nem helyettesítő postai. Ezek az árak a GLS CsomagPontokon keresztül feladott csomagokra érvényesek. Eseti díjazásunk tartalmazza.


Az áfa mértékét „A postai szolgáltatások Általános Szerzôdési. A FLEXI – üzleti levél díját küldeménykategóriánként (Elsôbbségi – Normál),. Nemzetközi EMS print pack.


HomeMAgazinBulvár MA. Mutatjuk a postai díjtáblázatokat miként drágultak a szolgáltatások! Levelek és csomagok - Átlagosan százalékkal drágulnak a postai szolgáltatások január -tól. Gyors belföldi csomagfeladást keresel jó áron?


Nézd meg aktuális árainkat, vagy használd árkalkulátorunkat, és megmondjuk mennyibe fog kerülni. Súly szerinti alapár: Ft. EGYETEMES CSOMAGSZOLGÁLTATÁS MPL POSTACSOMAG ALAPDÍJAK.


MPL ÜZLETI CSOMAG ALAPDÍJAK.

Szolgáltatásaink díjai Ft-ban értendôek és az áfa-t tartalmazzák. Ami ettől vastagabb, már csak csomagként adható fel. A GLS CsomagPontokon keresztül belföldre utánvétes csomag is feladható. A szolgáltatás díja hozzáadódik a csomagszállítási díjhoz. Minden, amit a cégvezetőknek tudniuk kell a változó postai piacról.


MPL Csomagautomata , MPL Postán maradó, MPL. Előreutalásnál a rendelést követően órán belül kérjük az utalást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések