2017. január 11., szerda

Külső hdd nem jelenik meg

Win alatt szeretnék megnyitni egy külső HDD -t de nem sikerül. Ha a meghajtó partícionált , és ennek ellenére nem jelenik meg , lehet hogy . Miért nem látja a gép a külső HDD-t? A külső HDD -hez adott egy adatkábel, aminek egyik végén normális USB.


A Windows intézőben nem jelenik meg azonban új meghajtóként, . Van egy 1Tb-s külső merevlemezm melyet sem a sajaátgépben sem pedig. Külső merevlemez nem működik probléma - PC. KÜLSŐ VINYÓT NEM ISMERI FEL A GÉPEM. WD MyPassport külső HDD hiba WIN10. További találatok a(z) pcforum.


Mac vagy Windows számítógép, amely nem ismeri fel a külső merevlemezt vagy flash meghajtót? Ez gyakori probléma, különösen akkor, ha a merevlemezeket . Csatlakoztassuk a külső HDD USB kábelét a számítógép USB bemenetén keresztül a rendszerre. Ha nem jelenik meg azonnal a Sajátgépben, keressük meg a . Van egy Western Digital külső merevlemez, amely nem ismeri fel a Windows többé.


Mikor dugja be, a merevlemez-meghajtó nem jelenik meg a Sajátgép, . A kompatibilis fájlrendszerrel rendelkező külső merevlemez-meghajtókat ellenőrizni kell, amikor először csatlakoztatja őket a HDD AUDIO PLAYER eszközhöz. Keresés - HDD probléma ( nem adatmentés) - PROHARDVER! Persze előtte nem árt ellenőrizni a külső meghajtó állapotát pl.


A frissen meghalt esetében a lemezkezelőben hibátlan, első osztályú partícióként jelenik meg , viszont. Az alábbiakban egy szkennerkezelő jelenik meg , ahol van egy „Térkép” fül. Ha a HDD szektorokra van felosztva, de a számítógép nem látta a külső meghajtót . Az 1TB-os külső HDD -men eltört az USB csatlakozó, így nem tudom a. Mikor leállítanám a következő üzenet jelenik meg : “a meghajtó ismeretlen hiba miatt . Here are some simple solutions to this problem.


Mi a teendő, ha a számítógép vagy a laptop nem látja a külső merevlemezt? Ha a régi külső merevlemez nem jelenik meg. Ez csak akkor jelenik meg , ha csatlakoztatom a külső HDD -t.


Viszont maga a HDD nem jelenik meg. Más USB eszköz (pl. pen drive) minden . Nem kell hozzá több, mint egy picivel erősebb ütés a laptop valamelyik. A kép kattintásra nagyobb méretben jelenik meg ). Biztonság szempontjából vizsgálva a kérdést inkább külső HDD -ház használatát javasoljuk. Saját a külső merevlemez nem találhatómit kell vele csinálni?


Ha rákattintasz a Válasszon meghajtót: beviteli mezőjére, nem jelenik meg lenyílóban a többi eszköz? Illetve külső HDD -nél PC-n alapból ajánlott a hátlapi USB portokat használni,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések