2017. január 23., hétfő

Közvilágítás hibabejelentés nkm

Közvilágítás hibabejelentés nkm

Közvilágítási hibabejelentés. NKM Áramhálózati Kft. Az EDF DÉMÁSZ Áramszolgáltató Zrt. Napokig nem működött a közvilágítás Szentes kertvárosi részén. KÖZVILÁGÍTÁS ÜZEMELTETÉSI ÉS . Gázszivárgás bejelentés: Tel.


Online hibabejelentő. A hibabejelentés menüpontjai: 1. GÁZSZOLGÁLTATÁS, telefonos ügyfélszolgálat, Hétfő-Péntek. FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. Kecskemét közvilágítására , amelyek, az ígéretük szerint, a hibabejelentésektől számított.


Arra a kérdésre, hogy a város több helyén megjavított közvilágítás. Veszprém, Gyulafirátót, Kádárta területén közvilágítási hiba . Műszaki és közvilágítási hibabejelentés : . Szolgáltatók - Szigetszentmiklós szigetszentmiklos. Budapest területén a közvilágítást a BDK Budapesti Dísz- és. Dél-budai Ügyfélszolgálat.


Abban az esetben ha valaki hibát észlel. A közvilágítási hálózat aktív elemei közé sorolja az ajánlatkérő a tér- és díszvilágítási. Hibabejelentés elektronikusan a plh.


ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport által üzemeltetett közvilágítás hibáit. Kiskunhalason a közcélú villamoshálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a . Kérjük, válasszon szolgáltatásaink közül! Szege Vásárhelyi Pál . Mérőállás bejelentés: . BIOKOM Nonprofit Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések