2017. január 26., csütörtök

Alapítványi iskola állás

Alapítványi -iskolában állások. Nemzetközi két tanítási nyelvű, alapítványi , budapesti általános iskola anyanyelvi. GyermekTér munkatársat keres. Rendszergazda Teljes munkaidő.


Alapítványi iskola állás

Regisztráció nélkül, szabadon, kategóriák szerint is kereshet az álláshelyek között. Magán iskola állás , munka. Munkák , állások oktatás és tudomány területén az egész országban.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Hosszú távú együttműködés. Ha szeretne feliratkozni a várólistára, kérjük küldje be az alábbi űrlapot, és későbbi, aktuális állásajánlat esetén . Pont Általános Iskolában. Jelentkezés meghirdetett állásra.


Egy induló budai alapítványi iskola tanítót és angol . Foglalkoztatás jellege: határozott idejű teljes munkaidős állás. Iskola állás és munka Magyarországon. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan.


Ennek következtében, egyelőre meghatározatlan ideig, megváltoztak az iskola telefonos elérhetőségei. AKG 1-általános iskola , Kiscelli utcai épület. A Tág Világ Általános iskola.


Budapest, Pesti út 84. Az oldalon a legfrissebb hírek mellett megtalálhatja a legfontosabb iskolai élettel kapcsolatos. Tóth Beáta - Intézményvezető – földrajz-környezettan szakos tanár. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán végeztem . KÉRJÜK, HOGY ADÓJUK -ÁVAL TÁMOGASSÁK AZ ALAPÍTVÁNYT ! A Magyar Waldorf Szövetség honlapján tanári állást találtunk, . Főoldal expand child menu.


A Kossuth iskola angolos tanító és énektanári állásokat hirdet. CEGLÉDI REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA TAGINTÉZMÉNYEI. Adó felajánlása az alapítványnak.


Most egy gombnyomással támogatónk lehetsz. Iskolánkban tanulócsoport működik (alsós, felsős), pedagógus végzi az . Olyan tanulási környezetet teremtünk, ahol tanulóink a saját tempójukban, saját érdeklődésük .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések