2017. január 19., csütörtök

Opel astra h milyen olaj kell bele

Először azonban célszerű tisztáznunk, mit is értünk olajfogyasztás alatt. Olajfogyasztáson azt az olajmennyiséget értjük, amely valamilyen úton a hengerbe jut . Opel topik - IT café Fórum. Az OPEL tényleg eszi az olajat, de nem hinném, hogy bárki is meg. Először is határozzuk meg, hogy a motor mennyi olajat használ. Km feletti motoroknál elöfordulhat azonban megnövekedett olajfogyasztás.


Wvan benne, adalék nélkül. Az olajfogyasztás csak néhány ezer kilométer. Az ECO-Tech motorok olajfogyasztása sajnos nekem is fejtörést okozott.


Gondolom az ótvar szutyok szétkopott az nem Eco-Tec motor,én az Eco-Tec motorra írtam,hogy gyárilag előírás az olajfogyasztás :D Ha meg ugyan annyit . A hengerfal és a dugattyúgyűrű súrlódó felületeinek kopásától elhasználódik a henger-dugattyú csoport, ezáltal megnő az olajfogyasztás. A kopás küszöbölhető. Feltöltötte: Pisti Szerel Az új autó motorja is fogyaszt olajat? De ha nem hagyjuk az olajat a minimum alá menni, ha az olajfogyasztás nem olyan mértékű, hogy hatalmas kék füstfelhőt hagyunk magunk . A szívómotor két olajfogyasztást okozó nyűgjét szinte mindenki ismeri: az olaj vagy.


Magas olajfogyasztás. Korai EcoTec motorok jellemző hibája az igen magas olajfogyasztás és relatív kis gyorsulási értékhez párosuló nagy fogyasztás). A szervószivattyú bordásszíja . Melyik motor jó bele?


Amiről kevés szó esik: a motorolaj dasblog. Egyik benzines sem ves. Ekkor jelennek meg az első EcoTec motorok, de ezek nemigen váltották be a hozzá fűzött reményeket: magas olajfogyasztás , alacsony gyorsulási érték és nagy . A hengerfelületek felszíni hibái miatt vegyes súrlódás keletkezik, amely jelentősen növeli a kopást és az olajfogyasztást.


Mi a megfelelő olajszínszint? Alacsony olajfogyasztás és hosszabb motorélettartam jellemzi, benzinüzemű motorokhoz hosszú (akár 3km) olajcsere periódussal (Long Life). Ennél a motornál is többeknél előfordul némi olajfogyasztás.


Autó Javítási és Karbantartási Útmutató. Alapjárati fordulatszám, 7- . Motorolaj minőség ‎: ‎ACEA A3-SAE 0W-Hengerfej meghúzási nyomaték ‎: ‎25Nm Motorolaj szűrővel ‎: ‎3. A kék füst másodlagos velejárója lehet a megnövekedett olajfogyasztás , ami nem túl pénztárcabarát.


Ugye neked sincs kedved megnövelni az autó fenntartási . Az OPEL korábbi motorolaj elõírásai a GM LL-A-0és GM LL-B-0voltak,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések