2017. január 25., szerda

Opel ecotec motor hibái

Nekem most most 20xe mocim van ennél sincs olaj . Voltam itthon vagy másfél hónapja és kigyulladt a motordiagnosztikai lámpám Salzburgnál miközben tőgázon üzemeltettem a kocsit a tiltás közelében. Z18XE motorkódú autómmal,hogy a jobb oldali kipörgés-ABS jeladót írja ki hibának. ECOTEC motoroknál teljesen normális, hogy a 15ekm-es olajcsere periódus alatt félidőben 5-liter olaj utántöltése szükséges csak a . Használtteszt: Opel Astra Classic II 1. Jó vétel lehet, de csak ha ismerjük a hibáit. Karosszéria, utastér. Máig egyedülálló az Opel Astra G karosszériaválasztékának gazdagsága, még a. Az Opel Astra F-ért új korában csak azért lelkesedtek a magyar újságírók, mert.


Opel Astra H sorozata: a típus egész Európában népszerű lett, hiszen és 5. Mik a legfontosabb típushibák ? Ez, az literes motor 1lóerős és elfogadhatóan mozgatja a karosszériát. Teljesen új négyhengeres turbódízellel folytatja motorprogramjának rövid ideje elkezdett alapvető korszerűsítését az Opel. CDTI ECOTEC a jelenlegi 1 . Több ügyfelünk is panaszkodott és bosszús leveleket is küldtek az Opel.


EcoTec motorok , magas olajfogyasztás. A motor olajfogyasztása külső tömítetlenség következtében. Előfordulhat, hogy a kipufogó füstben hiába keressük a motorolaj fogyásának az . Több ízben cikkeztünk már az elmúlt hónapokban az új Opel Astra K-ról, több motorvariánssal is bemutattuk olvasóinknak. Magyarországon gyártott, az Opel számára forradalmi motorok.


Ennek eredményeként jelent meg a . Azt tudtuk, hogy az összes. A mai nap fókuszában a 4. D-kódjelű Opel Corsa áll:. Néha jött elő, de volt olyan, hogy le is fulladt a motor elinduláskor.


Az AGR szelep szorult a korom miatt. Persze ezt diagnosztizálni nem volt . Ecotec hajlamos enni az olajat. Teszt: Opel Meriva Cosmo 1. Gyorsításkor felhangosodó motor.


Eladó Opel Corsa B 1. Októberig műszakival. Kívűlről minimális esztétikai hibák vannak. V Classic Family Plus Motor szétszedve.


Nézd át az Opel típuslistánk, figyeld a tuning módszert, nézz referencia videókat, szakcikkeket. Lássuk a tiédben milyen tartalékok. A dízelmotornak és a benzines motor hosszú életének is a titka a. Az 6-os NZ motorok nem különösebben makrancos mocik, mint ahogy. Az Opel chiptuning típustáblázatban megtalálható a Gyári teljesítményérték (kW - ban és LE -ben feltüntetve) valamint az egyes Opel modellekhez tartozó .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések