2017. január 25., szerda

Első 1000 km olajcsere

Ez akkor volt előírás, amikor a motorblokkok megmunkálása, a felületi minőségek . Első olajcsere a gyártó által megadott határidőnél jóval hamarabb? Az, hogy az első olajcserét az új autó első ezer, vagy pár ezer kilométer megtétele után meg. Az új autóknál a garanciaidő alatt a legtöbb gyártó előírja az első inspekció időpontját.


Kérdések hasonló témában: olajcsere. De a jármű típusától és a használattól függően meglepően nagy lehet a különbség.

Az ideális olajcsere periódus 5. Egy modern autó akár 30. Azt se feledjük, hogy nem csak a megtett kilométereket kell figyelembe vennünk, hanem az olajcsere időpontját is. Hiszen, a motorunkba töltött olaj az első.


Kíméletes bánásmó szervizek és nem utolsó sorban az olajcsere. Utóbbi elmondhatatlanul fontos, ugyanis pár ezer km megtétele után az . Az enyém három hónapos és ötszáz kilóméter van benne. Még én is az első olajcsere előtt állok.


De szépen elmondtam, hogy semmi gondja, csak olajcsere volt.

Hasonlóan lehet egy olaj élettartama ezer kilométer. Esetükben az első után a tél, azaz winter szóra utalva W betűt láthatunk, ez a téli. A cikk végén megmutatjuk, hogy milyen az amikor olajcsere nélkül, 1ezer . Az első nagyon egyszerű: ha az olaj elsötétült (nem látja át a mérőpálcát), . Fontos, hogy a teljes olajcsere periódus során figyelemmel kísérjük a . Minden új motorban javasolt az első néhány ezer kilométer után lecserélni az.


Néhány ezer kilométer megtétele után az olaj veszít kenőképességéből, csökken a hőelvezető képessége, kokszosodik. Nem csoda, hogy a gyári olajcsere periódus végére már így nézhet ki. Ha egy vadonatúj autót vásárol, és alig van még benne néhány kilométer , akkor óvatosan kell bánni vele, viszont előbb utóbb eljön az ideje annak, hogy . Az olajcsere vagy a hátralévő olaj élettartam ellenőrzé-. L EcoBlue ( Elsőkerék -hajtás) Euro 6. Nincs bejáratás utáni kötelező első olajcsere szervíz 3-5e km után.


Hány kilóméterenként cserélj olajat a kocsiban? Hany-kilometerenkent-cserelj-olajat-a-kocsiban the-filtershop. Tudo mitől függ az olajcsere ideje?


Olaj fogyasztásával már az első pillanattól kezdve tisztában voltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések