2018. november 13., kedd

Műszerfal visszajelző lámpák

Műszerfal visszajelző lámpák

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! STP Olajadalék benzines 450ml, MegnevezésMotor regeneráló adalékok GyártóSTP Kiszerelés4ml LeírásSTP adalék Olajadalék benzines 450ml . KleenFlo - Olajadalék , 4ml a Olaj adalékok kategóriában - most 2. RESTORE - Motorolaj sűrítő - viszkozitás-növelő 250ml. Liqui Moly Hidrotóke tisztító adalék- Sebességváltó olaj adalék 20g. Xado Atomex olajadalék mechanikus váltóhoz, olajadalék , megszünteti a szivárgásokat a mechanikus váltóknál.


Műszerfal visszajelző lámpák

A szintetikus olaj az alapolajat helyettesíti a kenőanyagokban, ha a kenési hely által támasztott követelményeket nem lehet gazdaságosan . Rimet-M olajadalék , RiMET-M motorolaj adalék. Felhasználás: Használt motorokhoz. A Metabond a jövő és a XXI. Legfőbb eredménye hogy csökkenti a gépek karbantartását, . Az SCT-Mannol Oil Leak Stop egy speciális adalék motorolajokhoz, amely lezárja, betölti a kisebb hézagokat, javítja a régi tömitéseket. Javítja a gyűrűk felszíni . Mozgó, surlódó felületek kopását megakadályozza és helyreállítja a kopott felületeket.


Olaj elfolyásnál védelmet nyújt a sérülésektől. Revitalizáló olajadalék , közepes hatóanyagtartalommal, minden olajcseréhez javasolt. Nem olajadalék , nem befolyásolja a kenőolaj paramétereit, mivel kizárólag a fémre hat.


Műszerfal visszajelző lámpák

Nem befolyásolja a garanciális jogokat. Olaj Shop - Olajadalékok alkatrészek. A legmodernebb technológiával készült súrlódáscsökkentő ZDDP (cink ditiofoszfát) tartalmú olajadalék. Segít a kopott gyűrűknek a motor kompressziójának . Kezdőlap Termékek Adalékok Olajadalék Autó Cera Tec motorolaj adalék 300ml. Molygen Motor-Protect motor védő adalék 500ml.


Az STP olajadalék benzinmotorokhoz egy különleges adalékkal látja el a motorolajat, mely növeli a viszkozitást, kopásgátló és súrlódáscsökkentő hatással. DYNAMAX HYDRAULIC LIFTER CARE (adalék hidraulikus szelepemelőkhöz) egy készítmény, amely csökkenti a hidraulikus szelepemelők károsodását az . Metabond motor olaj adalék használata megóvja és növeli gépjárművünk. Ez az olajadalék védelmet nyújt a fémek felületi lassú kopásával szemben is. Csökkentse üzemanyag költségeit akár -al MOTORPLUSZ olajadalék segítségével : Rendelhető: Üzemanyag megtakarítás olajadalék segítségével az. Cink-Foszfát olajadalék.


Ként tartalmaz, és ettől a nedvesség hatására káros kénsav . A Pro-Tec Nano motorvédő bevonat felhasználható minden diesel- és Otto- motornál, akárcsak a nagynyomású (common rail, Pumpe-Düse) rendszereknél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések